Πολιτική

Γιατί η Ζωή Κωνσταντόπούλου …άδειασε τον Αλέξη Τσίπρα

Κυρία Πρόεδρε της Βουλής καλό είναι να θέλετε να προστατεύσετε τους βουλευτές, αλλά τελικά η συνδικαλιστική λογική όχι μόνο σας εκθέτει, αλλά κι εσείς εκθέτετε τον πρωθυπουργό.

Αν ισχύει αυτό που είπατε ότι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκαναν “αντάρτικο¨ για το κόψιμο του βουλευτικού αυτοκινήτου, τότε ο πρωθυπουργός ή είναι λάθος πληροφορημένος ή δεν ήξερε τι έλεγε όταν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ πολύ ορθά καυτηρίαζε τέτοιες συμπεριφορές.

Αν αγαπητή Ζωή με καλέσετε να μαντέψω -και ξέρετε πόσο καλός μάντης είμαι εγώ ο Κάλχας- θα σας πω ότι οι βουλευτές τσίριξαν μέχρι τα ουράνια, ως και ο Δίας στον Ολυμπο τους άκουσε, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να κοπεί το ΙΧ.

Κι εσείς με τη ματερναλιστική αντίληψη που έχετε για την προεδρία της Βουλής είπατε να ικανοποιήσετε τους καημένους, τους φτωχούληδες βουλευτές που παίρνουν 6.000 ευρώ το μήνα και αδειάσατε τον πρωθυπουργό.

Βλέπετε οι καημένοι δεν είναι προνομιούχοι -όπως επαναλάβατε την Τετάρτη- ενώ οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι τρώνε με χρυσά κουτάλια και δεν το ξέρουμε.

Κρίμα γιατί από αριστερούς βουλευτές, σε καιρό κρίσης οι πολίτες θα περίμεναν άλλη συμπεριφορά. Για παράδειγμα να ζητήσουν οι ίδιοι να “κοπεί” το ΙΧ.

Αλλά φευ όταν είναι αριστεροί με δεξιές τσέπες, μόνο την τσέπη τους σκέφτονται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη
Έρχεται πρωτοχρονιά με μπλόκα: Τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση και το «blame game» με τους αγρότες για το χάος στους δρόμους
Στο παρασκήνιο είναι διαρκείς οι επαφές κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων με αγρότες ανά την Ελλάδα, με στόχο να υπάρξει συνεννόηση το συντομότερο δυνατόν
Αγρότες με τρακτέρ