Πολιτική

Γιώργος Τσίπρας: Οι υποστηρικτές του Κασσελάκη θέλουν ένα ΙΧ κόμμα με έναν «φύρερ»

Βέβαιος ότι το κεφάλαιο «Στέφανος Κασσελάκης» θα κλείσει σύντομα για τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Flash 99,4, το πρωί της Τετάρτης (16.10.24).

Σχετικά με το συνέδριο, ο Γιώργος Τσίπρας τόνισε ότι «μπορεί να υπάρξει κριτική» αλλά «η άρση εμπιστοσύνης προβλέπεται από το καταστατικό και έχει ήδη συμβεί» ενώ για τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη υπογράμμισε ότι «μπορεί να τεθεί ζήτημα επί της διαδικασίας». Όπως εξήγησε «αν αυτό δεν περάσει, έχει τελειώσει κάθε συζήτηση».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο διαγραφής Κασσελάκη με αφορμή τη δημιουργία από τον ίδιο  προσωπικής ιστοσελίδα εθελοντών με τίτλο odikosgmassyriza.gr, ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως οι υποστηρικτές του έκπτωτου προέδρου «θέλουν ένα ΙΧ κόμμα με έναν “φύρερ”».

«Υπάρχει το περίεργο φαινόμενο δυστυχώς και από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να θέλουν για αρχηγό κάποιον που να είναι αυταρχικός (…) που να μη δίνει λογαριασμό σε κανέναν (…) αυτό δεν έχει σχέση με δημοκρατικά κόμματα», σχολίασε.

«Ο κ. Κασσελάκης επιχείρησε να κάνει αυτό από την πρώτη στιγμή, γι’ αυτό έφτασαν μέχρι εδώ τα πράγματα» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ένταση στη Βουλή ανάμεσα σε Λαζαρίδη και Λιακούλη: «Απαράδεκτο το σχόλιο περί "χουντικής" κυβέρνησης» - «Παρακολούθησε το μοντάζ της Ομάδας Αλήθειας»
Ο Μακάριος Λαζαρίδης αφού πρώτα χαρακτήρισε απαράδεκτη τη δήλωση της Ευαγγελίας Λιακούλη που έκανε λόγο για «χουντική» κυβέρνηση, κάλεσε τον ΠΑΣΟΚ να καταδικάσει το σχόλιό της
Ευαγγελία Λιακούλη - Μακάριος Λαζαρίδης
Δημοσκόπηση Real Polls: Πτώση για τη ΝΔ λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ – Το 77,4% δεν πιστεύει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταπολεμήσει τη διαφθορά
Παρά την υποχώρηση των ποσοστών της ΝΔ σε σχέση με τον Ιούνιο, το κυβερνών κόμμα εξακολουθεί να διατηρεί διψήφιο προβάδισμα από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ
Κάλπη στις εκλογές 18
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζει τη στάση του απέναντι στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Οι δύο τάσεις
Κάποια στελέχη θεωρούν ότι θα πρέπει να καταγγείλουν την διαδικασία και να αποχωρήσουν και αλλά επιμένουν ότι θα πρέπει να παραμείνουν προκειμένου να μην κάνουν πιο εύκολη την διαδικασία για την κυβέρνηση
Σωκράτης Φάμελλος 1