Πολιτική

Γρηγοράκος: Μπορεί να πάνε και δικοί μας βουλευτές με τον Κυριάκο

Σαφείς αποστάσεις από τη Φώφη Γεννηματά, που δήλωσε πως με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τη χωρίζει άβυσσος, πήρε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδας Γρηγοράκος. Και δεν απέκλεισε ουσιαστικά να υπάρξει ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ εξαιτίας της εκλογής του νέου προέδρου τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος είπε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε πως τον ίδιο προσωπικά δεν τον χωρίζει άβυσσος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και μιλώντας το πρωί της Τρίτης (12.01.2016) στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στελέχη ή ακόμη κι εν ενεργεία βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα ενταχθούν στη Νέα Δημοκρατία!

Μάλιστα, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργός δεν δίστασε να εκτιμήσει πως αν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν δεχτεί να κάνει διάλογο με τα κόμματα, γιατί αυτό που κάνει τώρα δεν είναι διάλογος αλλά μας καλεί να υπογράψουμε αυτά που έχει αποφασίσει είπε, η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις πολύ σύντομα.

Χαρακτήρισε δε πολύ καλό πολιτικό τον νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έκρινε θετική εξέλιξη την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, έστειλε σαφές μήνυμα στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Όπως είπε, αν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν αλλάξει και δεν δώσει το στίγμα της, ο ίδιος μελετά το ενδεχόμενο να μην είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στην Στοκχόλμη για αλλαγή χρόνου: Οι αναρτήσεις τους
Μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες μοιράστηκαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς και μια selfie, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στο χιονισμένο τοπίο της σουηδικής πρωτεύουσας
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 7
Νίκος Ανδρουλάκης: «Για τη χώρα μας, το 2026, είναι η χρονιά που τελειώνουν οι αυταπάτες»
«Ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη ένα ριζικά διαφορετικό υπόδειγμα διακυβέρνησης, που στηρίζεται στο ήθος, την αξιοκρατία και τον έμπρακτο σεβασμό, για να ξαναχτίσουμε γέφυρες εμπιστοσύνης» λέει ο Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης
Ανδρουλάκης, Φάμελλος και Κουτσούμπας άκουσαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα – Τα μηνύματά τους για το 2026
Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ άκουσε τα κάλαντα ο Ανδρουλάκης, στον Περισσό απόλαυσε τα κάλαντα από την χορωδία της ΚΝΕ ο Κουτσούμπας και στην Θεσσαλονίκη στα γραφεία τους ΣΥΡΙΖΑ στη Θέρμη βρέθηκε ο Φάμελλος
Kάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, από την αδελφότητα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά