Πολιτική

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου έβγαλε «αφρούς» για Ανδρουλάκη, Δούκα, Σημίτη και Γερουλάνο μετά τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μίλησε για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και εξαπέλυσε επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη, που έκοψε πρώτος το νήμα. Από τα πυρά της όμως, δεν ξέφυγαν και άλλοι.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου ήταν καλεσμένη στο «Buongiorno» του Mega και σχολίασε τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις στην Κεντροαστερά. Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ εξελέγη ο Νίκος Ανδρουλάκης καταγράφοντας σημαντική νίκη, με μεγάλη διαφορά, σχεδόν 20 ποσοστιαίες μονάδες από τον συνυποψηφίο του, Χάρη Δούκα.

«Με τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου το ΠΑΣΟΚ πήγε σε άλλη πολιτική περιοχή. Ο Σημίτης δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Όταν ρώτησα τον Ανδρέα για τον Σημίτη, τι γνώμη έχει, ο Ανδρέας που ήταν και ατακαδόρος, μου είπε: «κακός άνθρωπος, κακός καθηγητής και δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Έχει καμία σχέση το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα; Ο Σημίτης ήταν πάντα ο άνθρωπος του συστήματος και ο αρχιερέας της διαπλοκής. Έστειλε 15 υπουργούς στην ΝΔ στον Μητσοτάκη και άλλους τόσους στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε αρχικά.

«Η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν η 16η υπουργός του Σημίτη στον Μητσοτάκη άνευ χαρτοφυλακίου. Ο κ. Γερουλάνος δεξιά πολιτική, πολύ κάλος φίλος του Γιώργου Παπανδρέου και των παιδιών. Τώρα τα σπάσανε, μόνο ο Νίκος τον στήριξε.

Όταν έρχονταν κάποια γραπτά από τον Γιώργο Παπανδρέου και του τα πήγαινα του Ανδρέα, κοίταζε το όνομα Γερουλάνος, τα τσαλάκωνε και τα πέταγε στα σκουπίδια. Αυτή ήταν η άποψή του. Εάν δε σας ενδιαφέρει η άποψη του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, λυπάμαι πάρα πολύ.

Και τα τρία κόμματα, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ακολουθούν αμερικανική πολιτική. Ο κόσμος ήθελε την συνέχεια του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν ήξερε πού πατάει», συνέχισε η κ. Λιάνη – Παπανδρέου.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να έχει αρχηγό ο οποίος βρήκε μια ευκαιρία, «είδε φως και μπήκε» είπε για τον Χάρη Δούκα. Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι παιδί Σημίτη και Βενιζέλου. Αυτό σημαίνει ότι το πήρε το ΠΑΣΟΚ εκεί που το άφησε ο Σημίτης και το συνέχισε και το πήγε στο βάραθρο.

Η προσπάθεια να αναδειχθεί ο Δούκας ήταν καταστροφική, «θανάσιμος εναγκαλισμός». Κάθε λίγο και λιγάκι θα βγάζουμε τον Ανδρουλάκη και θα ξοδεύονται χρήματα», σχολίασε.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου είχε τονίσει πως εδώ και χρόνια δεν ψηφίζει ΠΑΣΟΚ. Φροντίζει μέσα από τις δηλώσεις της, να επαναλαμβάνει πως το σημερινό κόμμα, δεν έχει καμία σχέση με εκείνο του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης για Φώφη Γεννηματά: «Συνεχίζουμε στον δρόμο που χάραξε, ένα δρόμο ενότητας και αυτονομίας»
«Οι αγώνες της για τη μείωση των ανισοτήτων, την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, την ισότητα των φύλων θα μας εμπνέουν πάντα», γράφει ο Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης και Φώφη Γεννηματά
Φώφη Γεννηματά: «Θα είσαι για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό όλων μας, λείπεις» – Η συγκινητική ανάρτηση του Ανδρέα Τσούνη
Η Φώφη Γεννηματά ήταν ίσως η τελευταία ευκαιρία να επιστρέψει η ανθρωπιά και η ηθική στην πολιτική ζωή αυτής της χώρας, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο σύζυγός της
Η Φώφη Γεννηματά
«Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα πράξει ό,τι απαιτείται για να μην επιτρέψει την υποβάθμιση του Αγνώστου Στρατιώτη» λένε κυβερνητικές πηγές για τον Χάρη Δούκα
«Μέσα σε λίγες ώρες, ο κ. Δούκας αναίρεσε τον εαυτό του» τονίζουν κυβερνητικές πηγές για τον δήμαρχο Αθηναίων
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ 39
Άδωνις Γεωργιάδης – Παύλος Πολάκης: Νέα κόντρα στη Βουλή – «Μην πάρεις πάλι αναβολή», «ο δικηγόρος μου έχει πολλές υποθέσεις»
«Είπες ψέματα ότι δεν ζήτησες αναβολή, και σου κότσαρα το δικαστικό έγγραφο», είπε ο υπουργός Υγείας. «Λες ψέματα» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή 26
Αλλαγές στο γραφείο του έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης - Ο Γιώργος Παπαβασιλείου νέος διευθυντής
Η επί σειρά ετών συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη και μέχρι τώρα διευθύντρια του γραφείου του, Έλενα Αναστασίου, αναλαμβάνει γραμματέας του Δικτύου για τα δικαιώματα του παιδιού και της οικογένειας
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Κόντρα χωρίς τέλος για τον Άγνωστο Στρατιώτη ανάμεσα σε Δούκα και Δένδια: Στη δικαιοσύνη ο δήμαρχος – «Δεν θα επιτρέψουμε την υποβάθμιση του μνημείου», απαντά το Άμυνας
Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Χάρης Δούκας για την ανάθεση της καθαριότητας του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη σε ιδιώτη – Η απάντηση του υπουργείου Άμυνας
Κόντρα χωρίς τέλος για τον Άγνωστο Στρατιώτη ανάμεσα σε Δούκα και Δένδια: Στη δικαιοσύνη ο δήμαρχος – «Δεν θα επιτρέψουμε την υποβάθμιση του μνημείου», απαντά το Άμυνας 81