Πολιτική

Η «Ενότητα» μπαίνει και στις Σταθερές Συγκοινωνίες

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ δύναμη ευθύνης και προοπτικής» ενεργοποιήθηκε και στη ΣΤΑΣΥ.

Είναι γεγονός πλέον ότι μία νέα συνδικαλιστική παράταξη, με στόχο τη δημιουργία μιας σύγχρονης, ελεύθερης, ευρωπαϊκής δομής του συνδικαλιστικού κινήματος γεννήθηκε στο χώρο των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑΣΥ).
Μετά τη συγκρότηση σε σώμα, το νέο Προεδρείο στη ΣΤΑΣΥ πραγματοποίησε συνάντηση με τη Διοίκηση της Κεντρικής «ΕΝΟΤΗΤΑΣ».

Το προεδρείο της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» χαιρέτησε την πρωτοβουλία των Εργαζόμενων στις Σταθερές Συγκοινωνίες και τη δημιουργία μιας συνδικαλιστικής παράταξης που θα λειτουργεί και θα υποστηρίζει την εσωτερική δημοκρατική λειτουργία, με κανόνες διαφάνειας και αξιοπρέπειας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες της Κρήτης θα συναντηθούν στις 17:00 με τον Κωστή Χατζηδάκη στην Αθήνα
Στη συνάντηση που θα έχουν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Κρήτης με τον Κωστή Χατζηδάκη θα είναι παρών και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Τσιάρας
Αγρότες έξω από το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης
Νίκος Ανδρουλάκης: Το «σκληρό ροκ» κατά της κυβέρνησης για τους αγρότες και το «καρφί» για τον Τσίπρα
«Μπορούμε να συνεννοηθούμε όταν υπάρχει κοινή κατεύθυνση», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι «δεν υπάρχουν Μεσσίες, υπάρχουν οράματα, προγράμματα και σχέδια»
Νίκος Ανδρουλάκης