Πολιτική

Η Φώφη Γεννηματά τηλεφώνησε έξαλλη στον Αλέξη Τσίπρα

H είδηση πως ούτε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας δεν θα μιλήσει στη Βουλή, ανάγκασε την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά να του τηλεφωνήσει σε έξαλλη κατάσταση.

Ακόμα κι όταν ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά έκανε λόγο για θεσμικό ατόπημα από την απουσία του πρωθυπουργού που λείπει σε μία τόσο κρίσιμη συνεδρίαση της Βουλής, όπου κρίνεται η τύχη της χώρας.

Η κα Γεννηματά κατηγόρησε επίσης τον κ. Τσίπρα πως δεν φρόντισε να πει ένα ευχαριστώ στους 251 βουλευτές που τον ψήφισαν και τον εξουσιοδότησαν για να διαπραγματευτεί και να φέρει μία συμφωνία.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως επέστρεψε την ελληνική οικονομία σε αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πιερρακάκης για Ταμείο Ανάκαμψης: Η επίδρασή του θα διαρκέσει πολύ πέρα από τη λήξη του – Έρχονται νέα μέτρα για το Στεγαστικό
«Η διαβούλευση αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ. Όπως συμβαίνει πλέον σε όλη την Ευρώπη, ο ρόλος του ταχυδρόμου ενισχύεται ως παρόχου ολοκληρωμένων υπηρεσιών από πόρτα σε πόρτα»
Κυριάκος Πιερρακάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε την Κάγια Κάλας στο Μέγαρο Μαξίμου – Η ΕΕ επιδιώκει να ενισχύσει τον στρατηγικό της ρόλο απέναντι στις περιφερειακές κρίσεις
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής συζήτησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, την κατάσταση στη Γάζα, τη σταθερότητα στη Μεσόγειο και το μέλλον των Δυτικών Βαλκανίων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κάγια Κάλλας