Πολιτική

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην έπαρση σημαίας στο Λευκό Πύργο

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για την έπαρση της σημαίας στον Λευκό Πύργο.

Σημειώνεται πως με την έπαρση σημαίας στον Λευκό Πύργο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, άρχισαν οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο Άγιο Δημήτριο, την επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ».

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν στην είσοδο του Λευκού Πύργου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και στη συνέχεια ανέβηκαν στην κορυφή όπου βρίσκεται ο ιστός.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης και ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης ως εκπρόσωπος της Βουλής.

Στις 11 π.μ. θα τελεστεί η επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, στη 1.30 μ.μ. θα παρατεθεί γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών προς τιμήν της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και στις 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον πανηγυρικό της ημέρας στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Αύριο θα γίνει η μαθητική παρέλαση στην οδό Τσιμισκή και οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τη στρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 11 το πρωί του Σαββάτου.

 

Την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη αύριο και το Σάββατο για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραστεί στις σημερινές εκδηλώσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μετρό Συντάγματος μία ημέρα πριν τα «εγκαίνια» της 24ωρης λειτουργίας του
Συνομίλησε με εργαζόμενους στο κέντρο ελέγχου του μετρό και ευχαρίστησε το προσωπικό όλων των μέσων μεταφοράς για τη στήριξή του στην επέκταση του ωραρίου λειτουργίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 6
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατέθεσε μήνυση κατά του 42χρονου μαστροπού – «Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι φίλος μου» έλεγε στα θύματά του
Η μήνυση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη έχει κατατεθεί εδώ και τρεις μήνες όταν μια γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του μαστροπού και πήγε στην αστυνομία
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης 3