Πολιτική

Η κρίσιμη εβδομάδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Η εβδομάδα θα έχει εξελίξεις στο ποδόσφαιρο τόσο σε υψηλό όσο και σε χαμηλότερο επίπεδο. Η απόφαση της κυβέρνησης είναι όλα να περάσουν στα χέρια της UEFA.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν ήταν μόνο αυτό το θέμα όμως που απασχόλησε την σημερινή σύσκεψη του newsit.gr. Η Τουρκία τηρεί σιγή ασυρμάτου με το Ορούτς Ρέις. Η αίσθηση είναι ότι η Τουρκία τεστάρει τις αντοχές της Ελλάδας. Το πλοίο αυτό τύποις έκανε μια αβλαβή διέλευση αλλά η Τουρκία είναι πιθανόν να μας προκαλεί ώστε να κάνουμε εμείς το λάθος. Το πλέον σημαντικό την συγκεκριμένη στιγμή είναι να πιέσει η κυβέρνηση την ΕΕ. Να καταλάβουν οι Ευρωπαίοι ότι μπορεί κάποια στιγμή να αντιδράσουμε.

Δείτε την συνέχεια εδώ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Μείωση φόρων στους μισθωτούς, φορολόγηση του πλούτου και αλλαγή παραγωγικού μοντέλου
Στο τρίτο μέρος της συνέντευξης ανοίγει την οικονομική ατζέντα της ΕΛ.Α.Σ., επιτίθεται στην κυβέρνηση για Πολιτική Προστασία και ΔΕΔΔΗΕ και προαναγγέλλει αλλαγές σε νερό, αυτοδιοίκηση και μη κρατικά πανεπιστήμια
Ο Αλέξης Τσίπρας 17