Πολιτική

Η μεγάλη χαρά του Κάλχα: Η επιστροφή της Ζωής και το πέμπτο Δ στο λογότυπο

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χάρηκε ο Κάλχας με την επιστροφή της Ζωής (ποια είναι η Ζωή ρωτάτε αγύρτες; Μία είναι η Ζωή και δεν συνεχίζω με άλλες διευκρινίσεις γιατί είναι προσβλητικό για την ίδια τη Ζωή).

Και πριν αλέκτωρ κλπ, κλπ η Ζωή έσπευσε να τον δικαιώσει πετώντας τη σοφία της πως  «η εκτίμηση μου είναι ότι ο Τσίπρας είχε προσυμφωνήσει με τους δανειστές. Είχε προσυμφωνήσει να καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία».
Σιγά την εκτίμηση Ζωή μου. Από τη στιγμή που ο Τσίπρας ευτυχώς για εμάς, δυστυχώς για σένα, ήθελε η χώρα να παραμείνει στο ευρώ  και όχι να επιστρέψει στη δραχμή (α, που είσαι Ζωή βάλε ακόμα ένα Δ, δηλαδή δραχμή, στο λογότυπο του κόμματός σου) θα έκανε συμφωνία.

Δεν χρειάζεται δα και μεγάλη σοφία για να το εκτιμήσει κάποιος. Αν ήσουν εσύ βεβαίως στη θέση του δεν θα έκανες συμφωνία. Κι αυτό δεν χρειάζεται πάλι ιδιαίτερη σοφία για να το εκτιμήσεις κανείς. Με μία διαφορά ασφαλώς. Η χώρα τώρα θα ήταν καρφωμένη στα βράχια και οι Έλληνες ναυαγοί στο πιο τρικυμισμένο μέρος του πλανήτη.
Με συγχωρείς, αλλά τρομάζω ακόμα και που το σκέφτομαι Ζωή μου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συναγερμός στο ΠΑΣΟΚ μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις: Τσίπρας και Καρυστιανού αλλάζουν το πολιτικό σκηνικό
Όσον αφορά στην Μαρία Καρυστιανού, επισήμως στο ΠΑΣΟΚ εξακολουθούν να την αντιμετωπίζουν ως μία μητέρα που έχασε το παιδί της με τραγικό τρόπο σε ένα εγκληματικό δυστύχημα
Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκη Κεραμέως: Νέο πρόγραμμα στήριξης για 10.000 άνεργες γυναίκες με επιδότηση έως 80% του μισθού – Όλη η διαδικασία
Το συνολικό ύψος του προγράμματος ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που το καθιστά το μεγαλύτερο στοχευμένο πρόγραμμα ενίσχυσης της γυναικείας απασχόλησης που έχει υλοποιηθεί ποτέ
Η Νίκη Κεραμέως και η Τατιάνα Στεφανίδου
Τα μέτρα Μητσοτάκη για τους αγρότες και το plan B - «Κόκκινο» πανί τα μπλόκα και στο βάθος «δάκτυλος» ΚΚΕ
Το βλέμμα της κυβέρνησης είναι στραμμένο σήμερα συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής στον Παλαμά, με το μπλόκο της Νίκαιας να προτείνει κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα
Αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας 28