Πολιτική

Η Μιλένα Αποστολάκη υποψήφια για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – «Χρειαζόμαστε ένα αναβαπτισμένο κόμμα με καθαρό μήνυμα»

Την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε η Μιλένα Αποστολάκη το πρωί της Δευτέρας (01.07.24).

«Θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία, στην υπηρέτηση του στόχου αυτού και καλώ τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας με την μαζική του συμμετοχή στην εκλογική μας διαδικασία, να σφραγίσει την επίτευξη του», αναφέρει σε δήλωσή της η Μιλένα Αποστολάκη, γνωστοποιώντας την υποψηφιότητά της για την αρχηγία στο ΠΑΣΟΚ.

Πιο αναλυτικά, η δήλωσή της έχει ως εξής:

«Στις 6 Οκτωβρίου η δημοκρατική παράταξη θα βρεθεί στις κάλπες, προκειμένου να εκλεγεί νέα ηγεσία.

Αυτή η επανεκκίνηση είναι αναγκαία, αλλά και ιστορικά κρίσιμη, καθώς η χώρα έχει επιτακτική ανάγκη από μια νέα αλλαγή.

Είναι χρέος απέναντι στον δημοκρατικό κόσμο που ασφυκτιά από τη δεξιά διακυβέρνηση, την δραματική αύξηση των ανισοτήτων, την αχαλίνωτη αισχροκέρδεια, την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, την επίθεση στο κράτος δικαίου και την αδιαφάνεια.

Αυτό το μοντέλο διακυβέρνησης και αυτή η πολιτική πρέπει και μπορούν να ηττηθούν.

Στην πορεία προς τη νίκη απέναντι στη ΝΔ, χρειαζόμαστε ένα αναβαπτισμένο κόμμα με συλλογική λειτουργία, καθαρό πολιτικό μήνυμα, μαχητική και υπεύθυνη αντιπολίτευση στη Βουλή που είναι το κέντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, επαφή με τους φορείς, τα συνδικάτα και τα κινήματα και άνοιγμα στους πολίτες του κατακερματισμένου προοδευτικού χώρου, ώστε να γεννηθεί ξανά ελπίδα και προσδοκία.

Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή.

Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά ο προοδευτικός πλειοψηφικός φορέας της και αυτός οφείλει να είναι ο στόχος μας. Αυτός θα είναι ο δικός μου στόχος, όπως επεσήμανα στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και γι’ αυτόν θα αγωνιστώ.

Θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία, στην υπηρέτηση του στόχου αυτού και καλώ τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας με την μαζική του συμμετοχή στην εκλογική μας διαδικασία, να σφραγίσει την επίτευξή του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Πηγαδάκια», αμήχανα χαμόγελα αλλά και «καρφιά» στη δεξίωση στο Προεδρικό για τα 51 χρόνια της Μεταπολίτευσης
«Είναι πολύ δύσκολο να προσποιούμαστε ότι συναντιόμαστε κοινωνικά και χαλαρά με συνομιλητές που μας κατηγορούν με απαξιωτικούς και χυδαίους χαρακτηρισμούς» είπε ο πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους
Δεξίωση στο Προεδρικό
Ανανεώθηκε πριν 5 ώρες
63
Νίκος Δένδιας: Τέλος η θητεία σε Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία – Αυξάνεται ο μισθός των οπλιτών σε 50 με 100 ευρώ
Ο κ. Δένδιας ανακοίνωσε τη συγχώνευση 45 στρατοπέδων, επισημαίνοντας ότι «μόνο η κατάργηση της 1ης Στρατιάς, μας δίνει 30.000 ανθρωποώρες εξοικονόμηση τον μήνα»
O Νίκος Δένδιας 141