Πολιτική

Η ΝΔ σχεδιάζει “κούρεμα” και των ιδιωτικών δανείων

Ο κ. Βαρβιτσιώτης αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο σχέδιο θα το ανακοινώσει ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς.

Σαν βόμβα έπεσε η δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ΣΚΑΙ στις 19:00, όταν αποκάλυψε ότι η Νέα Δημοκρατία επεξεργάζεται σχέδιο κουρέματος των ιδιωτικών δανείων.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε ότι είναι πια καιρός να προχωρήσει μία τέτοια ενέργεια, λέγοντας ότι τα νοικοκυριά ασφυκτιούν, αλλά και πολλές επιχειρήσεις ακόμα κι αυτές που είναι συνεπείς στις τραπεζικές τους συναλλαγές.

Όπως αποκάλυψε στον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε ότι ολόκληρο το σχέδιο θα το ανακοινώσει ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πως θα αφορά το κούρεμα των επιχειρηματικών δανείων, προκειμένου να ανασάνει η αγορά.

Μάλιστα, διευκρίνισε πως στο σχέδιο αυτό δεν θα περιλαμβάνονται μόνο οι επιχειρήσεις που δεν είναι συνεπείς, αλλά και εκείνες που είναι γιατί όπως τόνισε, πολλές επιχειρήσεις πληρώνουν κανονικά τις τράπεζες, αφήνοντας όμως απλήρωτες τις ασφαλιστικές τους εισφορές με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μαύρες τρύπες στα ασφαλιστικά ταμεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1
Στο προσκήνιο η δημιουργία συντονιστικού οργάνου τομεαρχών στο ΠΑΣΟΚ - Οι κινήσεις Ανδρουλάκη και ο ρόλος Σκανδαλίδη
Σήμερα αναμένεται να  πραγματοποιηθεί  μία ευρεία σύσκεψη  υπό την προεδρεία του Νίκου Ανδρουλάκη με την συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του κόμματος
O Νίκος Ανδρουλάκης 2
«Όχι» στη Ζωή Κωνσταντοπούλου από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά σε συνάντηση για την προανακριτική
Οι πληροφορίες λένε ωστόσο ότι η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας αναμένεται να απευθυνθεί ξανά στους τέσσερεις πολιτικούς αρχηγούς, αλλά και στην Ελληνική Λύση και την Νίκη
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου