Πολιτική

Η Νοτόπουλου υπέρ της διαγραφής Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Εντείνει το κλίμα διάλυσης και σύγκρουσης»

«Μπαρούτι» μυρίζει και στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης δέχεται πυρ ομαδόν, με μέλη των «87» να θέτουν ζήτημα διαγραφής του από το κόμμα. Σφοδρές βολές εναντίον του εξαπέλυσε μεταξύ άλλων και η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη (08.10.24) η Κατερίνα Νοτοπούλου εισηγήθηκε την παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας με αίτημα τη διαγραφή του.

«Ο Κασσελάκης εντείνει το κλίμα διάλυσης και σύγκρουσης», τόνισε η ίδια.

Πιο συγκεκριμένα, η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του κ. Κασσελάκη, προτείνοντας:

1. Σύγκληση ΚΕ για απόρριψη υποψηφιότητάς του, δηλώνοντας πως δεν σέβεται καταστατικές αρχές και αποφάσεις και πως μόνος στόχος του να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ

2. Παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας με αίτημα διαγραφής

Τέλος, η ίδια σημείωσε ότι στην «ΚΟ δε μπορούν να κατέχουν θέσεις ευθύνης άνθρωποι που δε σέβονται τις αποφάσεις αυτού του κόμματος».

Σημειώνεται πως μέσα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ η Όλγα Γεροβασίλη, όπως είχε γράψει το newsit.gr, ζήτησε την διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη.

Τα στελέχη των «87» έθεσαν το θέμα πάνω σε δυο άξονες:

Πρώτον, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ποινικοποιεί την εκλογική διαδικασία στέλνοντας εξώδικα στο ίδιο του το κόμμα και μιλά για παρέμβαση εισαγγελέα.

Και δεύτερον, δεν σέβεται τις αποφάσεις των οργάνων όπως για παράδειγμα την έκπτωσή του από το αξίωμα του Προέδρου όπως αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή.

Υπενθυμίζεται ότι στο εξώδικο το οποίο απέστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με το οποίο ζητεί έρευνα για την διαρροή του πόθεν έσχες του υπογράφει ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κώστας Σκρέκας ζήτησε την άμεση άρση της ασυλίας του από την Παρασκευή: «Δεν θα επιτρέψω η παραμικρή υπόνοια να πλήξει την παράταξη»
«Η πράξη μου υπαγορεύεται από την ανάγκη διασφάλισης της θεσμικής καθαρότητας και της πολιτικής αξιοπιστίας της παράταξης» αναφέρει ο Κώστας Σκρέκας
Κώστας Σκρέκας
Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας, Κεφαλογιάννης και Σκρέκας ζητούν άμεση άρση της βουλευτικής ασυλίας και αρνούνται κάθε εμπλοκή
Τόσο οι πρώην υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας, όσο και ο πρώην Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ζητούν την πλήρη διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη των υποθέσεων που τους αφορούν
Κώστας Τσιάρας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Κώστας Σκρέκας 17
Κώστας Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραιτούμαι από τη βουλευτική ασυλία και ζητώ έρευνα από τη Δικαιοσύνη
Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σημειώνει ότι η ανάμιξή του αφορούσε μία ενδεχόμενη - όπως υποστηρίζει - απώλεια επιδότησης ενός συντοπίτη του γεωργού ύψους μόλις 429,28 ευρώ
Ο Κώστας Τσιάρας 32