Πολιτική

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τουρκία: Δε σας βλέπουμε ανταγωνιστικά

«Δεν είδαμε ποτέ την Τουρκία ως ανταγωνίστρια, τη βλέπουμε ως σημαντικό εταίρο», τόνισε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Θέλουμε να προσελκύσουμε τουρίστες από μακρινές χώρες, όπως η Κίνα και η Ινδία, που θα επισκέπτονται παράλληλα και την Τουρκία», δήλωσε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

“Θα θέλαμε ο αριθμός των Τούρκων πολιτών που επισκέπτονται την Ελλάδα να αυξηθεί και να μην περιοριστεί στους καλοκαιρινούς μήνες”

Η κ. Κεφαλογιάννη, που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, τόνισε σε τηλεοπτική συνέντευξή της ότι ο τουρισμός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, τον οποίο προσπαθεί να ενισχύσει όσο γίνεται περισσότερο. «Θα θέλαμε ο αριθμός των Τούρκων πολιτών που επισκέπτονται την Ελλάδα να αυξηθεί και να μην περιοριστεί στους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου», είπε ακόμα η Ελληνίδα υπουργός.

«Δεν είδαμε ποτέ την Τουρκία ως ανταγωνίστρια – τη βλέπουμε ως σημαντικό εταίρο», τόνισε η κ. Κεφαλογιάννη.

Η υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε ακόμα και στο θέμα των θεωρήσεων που απασχολεί ιδιαίτερα την Τουρκία και τόνισε ότι η Ελλάδα είναι η «πρώτη χώρα που εξασφάλισε διευκολύνσεις στην Τουρκία, στο πλαίσιο της Σένγκεν». «Η Ελλάδα κάνει τα πάντα για να προσελκύσει τους Τούρκους», υπογράμμισε και προσέθεσε ότι θα ξανατεθεί το θέμα των θεωρήσεων κατά τη διάρκεια της ελληνικής προεδρία στην ΕΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

3 εκατ. τουρίστες επισκέφτηκαν τη χώρα μας τον Σεπτέμβριο

Η Ό. Κεφαλογιάννη στην Αργεντινή – Υπεγράφη συνεργασία στον Τουρισμό

Στο Σχέδιο Εθνικής Στρατηγικής για τον τουρισμό αναφέρθηκε η Ό. Κεφαλογιάννη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5