Πολιτική

Η πιτσιρίκα που τρέχοντας… “έπεσε” στην αγκαλιά του Τσίπρα [pics]

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιόνται οι δυο τους. Ο Αλέξης Τσίπρας και η μικρή κόρη του Πάνου Καμμένου βρίσκονται στις... ορκωμοσίες της κυβέρνησης. Και φαίνεται πως έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη... φιλία.

Η πιτσιρίκα του Πάνου Καμμένου και της Έλενας Τζούλη έκλεψε τις εντυπώσεις και στην ορκωμοσία της κυβέρνησης που προέκυψε μετά τον ανασχηματισμό της Παρασκευής (04.11.2016).

Η μικρή έτρεχε μέσα στην αίθουσα του Προεδρικού Μεγάρου και στο… τέλος κατέληξε στην αγκαλιά του πρωθυπουργού, υπό το στοργικό βλέμμα των γονιών της!

Οι δυο τους είχαν ξανασυναντηθεί στην ορκωμοσία της κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 20 Σεπτεμβρίου 2015. Τότε μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει, ο ΒΗΜΑτοδότης, είχαν και έναν σύντομο διάλογο, με τη μικρή να αφήνει τον πρωθυπουργό με την απορία “ζωγραφισμένη” στα μάτια του.

«Καλά, εσύ πως βρέθηκες εδώ; Δεν έχεις σχολείο;» την είχε ρωτήσει ο Αλέξης Τσίπρας για να πάρει την… αποστομωτική απάντηση: «Πήγα στο νηπιαγωγείο μια φορά, τους χαιρέτισα κι έφυγα. Τι άλλο να κάνω;».

Φωτογραφίες: Eurokinissi, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 39
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 221