Πολιτική

Η πρώην Πρόεδρος Ζωή και ο κακός λύκος…

Κρίμα, κρίμα. Είδα τη Ζωή, την πρώην Πρόεδρο Ζωή στη Βουλή και συγκινήθηκα. Και καθότι ο Κάλχας λόγω ηλικίας είναι ευσυγκίνητος, ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο , αλλά έσπευσε γρήγορα να το σκουπίσει και ευτυχώς κανείς δεν το είδε.

Λυπήθηκε για την εικόνα της πρώην Προέδρου Ζωής.

-Που ήταν εκείνο το αγέρωχο, μέχρι προσβολής βλέμμα της.

-Που ήταν εκείνο το σαρδόνιο χαμόγελο που απέπνεε σιγουριά και καμιά φορά περιφρόνηση (του τύπου ποιος είσαι εσύ που…).

-Που ήταν εκείνο το υπερήφανο τίναγμα του τσουλουφιού όταν έπεφτε στα μάτια.

-Πού ήταν εκείνος ο αέρας ¨όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω¨.

-Πού ήταν εντέλει εκείνη η πρώην Πρόεδρος Ζωή που φόβιζε τα παιδάκια να φάνε το γάλα τους και ρωτούσε με εκείνο το ¨τι είπατε;¨ και κρύος ιδρώτας έτρεχε στη ραχοκοκαλιά του συνομιλητή.

Αχ βρε πρώην Πρόεδρε Ζωή θα μας λείψεις. Ηταν ανάγκη να πας με τους χαμένους; Δεν ήξερες εσύ μία μορφωμένη κοπέλα πως όποιος φύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος;
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΞ για τις επιθέσεις στο Ιράν: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, ενεργοποιήσαμε τη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων»
«Κοινός τόπος ότι ο έλεγχος του πυρηνικού και βαλλιστικού προγράμματος, ώστε να μην αποκτήσει το Ιράν πυρηνικό όπλο, αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή»
Υπουργείο Εξωτερικών 6