Συμβαίνει τώρα:
Πολιτική

Η πρώτη εξεταστική επιτροπή της Βουλής;

 
Στη Βουλή θα διαβιβαστεί το επόμενο διάστημα...
 
ο φάκελος της χορήγησης παράνομων αδειών φορτηγών, όπως αναφέρει η κυριακάτικη εφημερίδα Real News.
Την υπόθεση είχε παραπέμψει στον εισαγγελέα ο υπουργός Υποδομών,Μεταφορών και Δικτύων, Δ.Ρέππας, μετά από έκθεση-βόμβα του Συνηγόρου του Πολίτη, Λ.Ρακιντζή. 
Στην έκθεση διαπιστώνονταν “σοβαρά  προβλήματα, με πολιτικές, κοινωνικές και ποινικές διαστάσεις στη διαδικασία εντολών από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών προς διάφορες υπηρεσίες Μεταφορών και Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων για την απογραφή και τη χορήγηση αδειών κυκλοφορίας σε φορτηγά δημόσιας χρήσης». Τα φορτηγά αυτά σύμφωνα με την έκθεση δεν είχαν καταφέρει να απογραφούν κατά τη γενική απογραφή από το 1999 ως το 2003 για διάφορους λόγους (παράνομο δικαίωμα κυκλοφορίας, εκκρεμοδικίες κτλ.).
Μόλις ο φάκελος φτάσει στη Βουλή, θα διερευνηθούν πιθανές ποινικές ευθύνες των κ.κ.Λιάπη και Στυλιανίδη.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα