Πολιτική

Ικανοποίηση ΝΔ για το… κόσκινο του ΕΣΡ!

Μετά τον σάλο με τα σχόλια του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Σωτήρη Καψώχα και το εμπάργκο της ΝΔ στην δημόσια Τηλεόραση, υπήρξε... κινητικότητα στο ΕΣΡ και ικανοποίηση στην Νέα Δημοκρατία.

Έλεγχο σε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές, σκοπεύει να κάνει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης μετά τα όσα ειπώθηκαν από το δημοσιογράφο Σωτήρη Καψώχα στην εκπομπή «Δεύτερη ματιά» της ΕΡΤ. Σχόλια που έκαναν την ΝΔ να ανακοινώσει εμπράγκο στην Δημόσια Τηλέόραση!

Θυμηθείτε τα σχόλια που έκαναν… έξω φρενών την Πειραιώς

Ικανοποίηση ΝΔ

nd grafeiaeur

Μετά την εξέλιξη αυτή με την απόφαση του ΕΣΡ, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του.

[read4more]

Αναλυτικά αναφέρει η ΝΔ:

«Μετά τη χθεσινή απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να αποσύρει τους βουλευτές και τα στελέχη της από την Ε.Ρ.Τ., η αξιωματική αντιπολίτευση εκφράζει την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα της σημερινής συνεδρίασης του Ε.Σ.Ρ..

Κυρίως για την επιλογή των μελών του, όχι μόνον να παρακολουθήσουν μια “ενημερωτική” εκπομπή της Ε.Ρ.Τ., αλλά και να επιβάλλουν κυρώσεις, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο, όπως το Σύνταγμα επιτάσσει.

Η αξιωματική αντιπολίτευση θα αναμείνει τον καθολικό έλεγχο όλων των ειδησεογραφικών και ενημερωτικών εκπομπών του τρέχοντος Σεπτεμβρίου τον οποίον προανήγγειλε το Ε.Σ.Ρ.».

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης για το νέο αεροσκάφος του ΕΚΑΒ: Μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς και γρήγορες αεροδιακομιδές σε μεγάλα νοσοκομεία
«Και σε μία χώρα με τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της πατρίδας μας, με τη νησιωτικότητα, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η σημασία αυτών των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην παράδοση - παραλαβή του αεροσκάφους, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ 1