Πολιτική

Ηλιόπουλος απαντά στον Οικονόμου: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, απαντά με επίσημη ανακοίνωση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια. Μετά και την προτροπή της Κομισιόν, ανακάλυψαν πως τελικά υπάρχουν υπερκέρδη, που μέχρι προχθές δεν υπήρχαν και δήθεν προσπαθούν να βρουν στοιχεία, ενώ η ΡΑΕ τους τα έχει ήδη δώσει», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Και συνεχίζει: «Μάλλον αυτό που θέλουν να κάνουν είναι λογιστικά παιχνίδια έτσι ώστε να προστατεύσουν την αισχροκέρδεια των παιδιών τους στη ΔΕΗ. Επτά μήνες οι πολίτες πληρώνουν την ανοχή Μητσοτάκη στα όργια της ΔΕΗ και των καρτέλ. Οι λογαριασμοί ρεύματος γράφουν ένα όνομα: Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα και δικαιολογίες από τον εθνικό ψεύτη κ. Οικονόμου. Όσο για τα περί αξιοπιστίας, η παράταξη Μητσοτάκη θα είναι για πάντα η δύναμη χρεοκοπίας και λεηλασίας του δημοσίου πλούτου, που δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τα χρέη της και ο ΣΥΡΙΖΑ η δύναμη που στήριξε την κοινωνία, νοικοκύρεψε τα δημόσια οικονομικά, έβαλε τέλος στα μνημόνια και δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: Παρέλαση καινοτομίας η φετινή – Πρώτο ορατό δείγμα της μετάβασης των ενόπλων δυνάμεων στη νέα εποχή
«Μέσα από νέα εξοπλιστικά προγράμματα, μη επανδρωμένα μέσα και σύγχρονες τεχνολογίες, προχωράμε σταθερά σε μια πορεία μεταρρυθμίσεων που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της εποχής»
Ο Νίκος Δένδιας
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η 28η Οκτωβρίου και το θρυλικό «Όχι» είναι το μέγιστο και έσχατο μάθημα της γενιάς του ’40 προς τη σύγχρονη εποχή μας
«Είναι το έπος του '40, είναι το βορειοηπειρωτικό έπος, είναι το έπος της γυναίκας της Πίνδου που μας συγκινούν και μας συναρπάζουν πάντα»
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας