Πολιτική

Ιωάννης Μεταξάς στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και… πανικός στο Twitter!

Και ξαφνικά... ο Ιωάννης Μεταξάς εμφανίζεται στο πρώτο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ! Το βίντεο... εξαφανίστηκε, αλλά στο Twitter επικρατεί χαλασμός Κυρίου!

Με το… αριστερό -και όχι ως… πολιτικό πρόσημο- ξεκίνησε η επικοινωνιακή καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, αφού συνοδεύτηκε από μια γκάφα ολκής! Κι αυτό διότι ο Ιωάννης Μεταξάς “εμφανίστηκε” στο πρώτο τηλεοπτικό σποτ για την επερχόμενη ευρω-μάχη.

[read4more]

Όλα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, 10.05.2019, λίγο μετά την ολοκλήρωση της τριήμερης μάχης στην Βουλή. Μια μάχη η οποία ξεκίνησε με την πρόταση μομφής της ΝΔ εναντίον του Παύλο Πολάκη, την οποία ο πρωθυπουργός μετέτρεψε σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση, η οποία τελικά “πέρασε” με 153 “ναι”, μεταξύ αυτών και του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννη Σαρίδη.

Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης έκαναν ένα… βήμα πίσω όσον αφορά στην ένταση, αφού η χθεσινή τους αντιπαράθεση δεν θύμιζε σε τίποτα την “κολασμένη” μάχη τους δυο μέρες πριν.

Όλα αυτά μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, όμως, αφού λίγο μετά βγήκε στην δημοσιότητα το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, με την… γκάφα της χρονιάς!

Κι αυτό διότι μεταξύ άλλων σπουδαίων προσωπικοτήτων της χώρας, εμφανίζεται και ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς, με το “σποτ” να… κατεβαίνει με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά χάρη στο ίντερνετ να “διασώζεται” και να… κυκλοφορεί.

Φυσικά στο Twitter επικρατεί… χαμός από σχόλια!

Δείτε πώς ο Ιωάννης Μεταξάς ρίχνει το Twitter

https://twitter.com/Vsouladaki/status/1126930638626611201

https://twitter.com/VTourkoglou/status/1126945838893342721

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καταγγελίες Κωνσταντοπούλου για «βίαιες» εκταφές: Ζητά άρση απορρήτου κυβερνητικών στελεχών για την αλλοίωση του τόπου στα Τέμπη
Απειλεί με μηνύσεις η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία κατέθεσε υπόμνημα στην ανακρίτρια του Αρείου Πάγου, ζητώντας τη διενέργεια συγκεκριμένων ανακριτικών ενεργειών
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Χαμός στον «αέρα» ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον γιατρό από τη Νίκαια: «Αυτές οι εικόνες είναι χούντα» – «Έπρεπε να του έχω κάνει αυτόφωρο»
«Με έχετε βρίσει, με έχετε φτύσει και σας την έχω ''χαρίσει'', πάει πολύ», λέει ο υπουργός απευθυνόμενος στον Δημήτρη Ζιαζιά
Άδωνις Γεωργιάδης
16
Παύλος Μαρινάκης: Υπάρχουν μπαχαλάκηδες με γραβάτα στη Βουλή – «Απάντηση» σε Δένδια – «Άδικη η κριτική από Σαμαρά και Καραμανλή»
«Δεν θυμάμαι ποτέ ξανά πολιτικός αρχηγός να έχει πει συναδέλφους του στη Βουλή και αναφέρομαι στην κυρία Κωνσταντοπούλου, “δολοφόνους", ότι τα χέρια σας είναι βαμμένα με αίμα, κηφήνες»
Κατερίνα Σερέτη, Παύλος Μαρινάκης
89
Μαρκόπουλος για επεισόδια στη Νίκαια: Ηθικά υπεύθυνος ο Παπανικολάου, υπήρξε απόπειρα λιντσαρίσματος του Γεωργιάδη
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε «αμυντική» τη στάση της αστυνομίας και άφησε αιχμές για τον πρόεδρο των εργαζομένων γιατρών του νοσοκομείου, καταγγέλλοντας «χουλιγκανισμό» και «υποκινούμενη ένταση»
Μαρκόπουλος 8
Θανάσης Κοντογεώργης για δημοσκοπήσεις: «Υπάρχει κοινό 38% με 40% που ζητά σταθερότητα και περιμένει»
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ σχολίασε τη μέτρηση της Metron Analysis, επισημαίνοντας ότι η κυβερνητική πολιτική «απευθύνεται σε όλους» και επαναλαμβάνοντας πως στόχος της Νέας Δημοκρατίας παραμένει η αυτοδυναμία
Θανάσης Κοντογεώργης 5