Πολιτική

Καφές με …φόντο τα εσωκομματικά της ΝΔ ανάμεσα σε Βλάχο και Ψυχάρη

Σε κεντρικό καφέ του Κολωνακίου εθεάθησαν να πίνουν το καφέ τους νωρίς το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Βλάχος και ο Ανδρέας Ψυχάρης.

Η κουβέντα των δυο ανδρών περιστράφηκε γύρω από τα τεκταινόμενα στο χώρο της κεντροδεξιάς και γενικότερα για όσα συμβαίνουν στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους.

Το ραντεβού, σύμφωνα με πληροφορίες,κλείστηκε στο ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή όπου έδωσαν και οι δυο το «παρών». Πάντως το τελευταίο διάστημα ο κ. Ψυχάρης -ο οποίος είχε παραιτηθεί από βουλευτής της ΝΔ τον περασμένο Νοέμβριο- εμφανίζεται ιδιαίτερα ενεργητικός αφού έχει πραγματοποιήσει πολλά ραντεβού με «γαλάζια» κορυφαία στελέχη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στην Στοκχόλμη για αλλαγή χρόνου: Οι αναρτήσεις τους
Μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες μοιράστηκαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς και μια selfie, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στο χιονισμένο τοπίο της σουηδικής πρωτεύουσας
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 34