Πολιτική

Καφές στο Κολωνάκι για Μεϊμαράκη – Γιαννάκου

Στο γνωστό κεντρικό καφέ της πλατείας Κολωνακίου στη "Βιβλιοθήκη" εθεάθησαν να πίνουν καφέ το πρωί του Σαββάτου δυο κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης και η πρώην ευρωβουλευτής Μαριέττα Γιαννάκου.

Η συνάντηση αυτή προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενόψει και της αυριανής συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, που έρχεται λίγες μέρες μετά τη μαραθώνια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο πολιτικοί είχαν συνομιλήσει χθες προκειμένου να πάνε μαζί στην κηδεία του πρώην υπουργού Βασίλη Μαγγίνα, που θα γίνει στις 14:00 το μεσημέρι στο Α’ νεκροταφείο και συμφώνησαν πριν να πιουν ένα καφέ στην πλατεία Κολωνακίου.

Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι στο γεύμα των “14” που είχε οργανώσει η πρώην υπουργός στην “Αθηναΐδα” ο κ. Μεϊμαρακης, αν και είχε προσκληθεί, είχε επιλέξει να μην πάει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς