Πολιτική

Κακός χαμός στη Βουλή! Λοβέρδος σε Παππά: Είσαι άσχετος, να κάτσεις κάτω!

Άγριος καυγάς ανάμεσα στον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδο και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά ξέσπασε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες. Σε έξαλλη κατάσταση, ο Ανδρέας Λοβέρδος αποκάλεσε τον Ν. Παππά άσχετο, ζητώντας του να... κάτσει κάτω!

 Οι εκφράσεις που ακούστηκε ήταν… βαριές, με τον Ανδρέα Λοβέρδο να λέει στον Νίκο Παππά: “Δεν είστε υπουργός της Βόρειας Κορέας και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το κοινοβούλιο, κοινοβούλιο που κάθε υπουργός θα το μετατρέπει σε χουντικό κοινοβούλιο. Θα είμαστε εδώ για να το υπερασπιστούμε”.

Και κάπως έτσι άρχισαν όλα! Ο Νίκος Παππάς άρχισε να φωνάζει και να απαντά στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, με τον κ. Λοβέρδο να φωνάζει οργισμένος “να κάτσεις κάτω”. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. “Να ανέχεσαι τον διάλογο” είπε στον έξαλλο Νίκο Παππά που συνέχισε να φωνάζει και όταν ο υπουργός Επικρατείας του είπε ότι πρέπει να ντρέπεται, ο Ανδρέας Λοβέρδος συνέχισε σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους: “Να ανέχεσαι το διάλογο. Εσυ να ντρέπεσαι! Άσχετε! Είσαι άσχετος και μπλέκεις το κοινοβούλιο! Να κάτσεις κάτω! Άσχετε! Είσαι άσχετος! Είσαι άσχετος προσωπικά! Να μιλάς καλά σε εμένα. Εδώ δεν θα τραμπουκίζεις”.

Και στη συνέχεια τα πυρά του συγκέντρωσε ο Δημήτρης Κρεμαστινός, που βρισκόταν στην έδρα. “Απορώ κύριε πρόεδρε πως προεδρεύετε ενώ υπάρχει απόπειρα να μας μετατρέψουν σε κοινοβούλιο χώρας που δεν έχει σχέση με τα δικαιώματα. Σας καλώ να κατέβετε κάτω!”, είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος, που νωρίτερα είχε… μαλώσει με τον κ. Κρεμαστικό για το χρόνο της ομιλίας του.

Και ο Ανδρέας Λοβέρδος κατέληξε: “Τους προπυλακισμούς που έδωσε ο μαέστρος την ευκαιρία για να υποστώ… Πέντε χρόνια σας έχουμε υποστεί! Δεν μας φοβίζετε! Είστε εχθροί της Δημοκρατίας και θα το πληρώσετε από το λαό αυτό!”.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 15
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 19
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32