Πολιτική

Κάλεσμα Παπανδρέου σε Άραβες γιά επενδύσεις

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κάλεσε σήμερα τον...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

αραβικό κόσμο να επενδύσει στην χώρα, λέγοντας ότι η Ελλάδα «αλλάζει ραγδαία».

 

«Μπορείτε να μας θεωρείτε πιστούς και αφοσιωμένους φίλους, στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική», τόνισε ο Παπανδρέου στο πλαίσιο ομιλίας του σε οικονομικό φόρουμ στο Λίβανο.

 

Ο Παπανδρέου σημείωσε ότι το πακέτο βοήθειας ύψους 110 δισ. ευρώ από τις χώρες της Ευρωζώνης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει προσφέρει στη χώρα «προστασία» ενώ δίνει χρόνο για μεταρρυθμίσεις.

 

Υπογράμμισε επίσης ότι η καλύτερη εποπτεία των χρηματαγορών είναι απαραίτητη για να προστατευτούν οι πολίτες, όχι μόνο η οικονομία.

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά ΕΛΑΣ για δήλωση Μπίστη: «Είναι επίσημη θέση ότι δεν πρέπει να προχωρήσει το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου;» 
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά διευκρινίσεις από το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, μετά την ανάρτηση για την ηλεκτρική διασύνδεση και τα περί «win win» λύσεις με την Τουρκία
Νίκος Μπίστης
Μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για τα περί τροπολογίας υπέρ Ντίλιαν: «Κατεβαίνετε τα σκαλοπάτια της απελπισίας μετά από κάθε δημοσκόπηση»
Κυβερνητικές πηγές απορρίπτουν τις αιχμές της Χαριλάου Τρικούπη περί τροπολογίας για τον Ταλ Ντίλιαν, κάνοντας λόγο για θέμα που έχει επανειλημμένως διαψευστεί
Μέγαρο Μαξίμου
ΠΑΣΟΚ: «Αληθεύει η μεθόδευση να πέσει στα μαλακά ο Ισραηλινός απόστρατος που εκβιάζει δημόσια τον πρωθυπουργό;»
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση για τις πληροφορίες περί τροπολογίας υπέρ του ιδρυτή της Intellexa, κάνοντας λόγο για «ύστατο σκαλοπάτι παρακμής»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ, Χαριλάου Τρικούπη