Πολιτική

“Καλύτερη διάθεση” αλλά όχι “success story” στη διαπραγμάτευση

Σε γραμμή... Ντάισελμπλουμ και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τούσκ στη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις δηλώσεις του μπροστά στους δημοσιογράφους ο Ντόναλντ Τούσκ ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για τις προσπάθειές του στο μέτωπο της διαπραγμάτευσης, λέγοντας με νόημα ότι σήμερα υπάρχει “λίγο καλύτερη διάθεση για την αξιολόγηση και τις υποχρεώσεις που απορρέουν” ωστόσο υπογράμμισε ότι “πρέπει να είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι και συγκρατημένα αισιόδοξοι”.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόνισε ωστόσο πως “είμαστε ακόμη μακριά από ένα succes story οικονομικό”.

Πρέπει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να αφήσουμε πίσω την κρίση, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, «Όλα τα κράτη μέλη πρέπει να επωμιστούν τις ευθύνες τους, για να κρατήσουμε την Ευρώπη ενωμένη και ασφαλή» τόνισε..

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα 6 χρόνια διακυβέρνησης: Θα συνεχίσω να παλεύω, δεν αποφεύγω τις ευθύνες
«Ξέρω ότι χρειάζεται να αλλάξουν πολλά ακόμα στην πατρίδα μας. Και γι' αυτό θα συνεχίσω να παλεύω. Παίρνω δύναμη από τις στιγμές που όλοι οι Έλληνες νιώσαμε υπερήφανοι»
Από την ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2019
1
Προκόπης Παυλόπουλος: «Με αιφνιδίασε όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το δημοψήφισμα – Κρατήσαμε πρακτικά από την σύσκεψη εκτός από ένα σημείο»
Τι είπε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την εισβολή του Παναγιώτη Λαφαζάνη - Όλα όσα αποκάλυψε για το τηλεφώνημα με τον Αλέξη Τσίπρα όταν του ανακοίνωσε πως θα κάνει δημοψήφισμα
Προκόπης Παυλόπουλος
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
7
Στη Λιβύη ο Θάνος Πλεύρης με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για το «τσουνάμι» μεταναστών: Το «παζάρι» και τα «ανταλλάγματα» για να μειωθούν οι ροές
Η Ελλάδα έγινε ήδη η δεύτερη χώρα μετά την Κύπρο που έχει μεταβάλει τη στάση της απέναντι στα αιτήματα για άσυλο από Σύρους πολίτες
Πρόσφυγες και μετανάστες στην Αγυιά Χανίων 1
Κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο Πολάκης θεσμικά αιτήθηκε την πληρωμή σε αγρότες και κτηνοτρόφους» – «Βιαστικοί ή συνυπεύθυνοι;»
Δημοσιεύματα και διαρροές με ονόματα βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το σημερινό για τον Παύλο Πολάκη έχουν στόχο να κρύψουν την ευθύνη του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του»
Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή 3
Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης
«Δεν θα επιτρέψω κανένας να παίξει ξανά με την Τιμή και την Υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης