Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Καμμένος σε Τσίπρα: Δεν θέλω χάρες! “Εκτός από Ρουβίκωνες υπάρχουν κι Έλληνες, Αλέξη”

Καμμένος σε Τσίπρα: Δεν θέλω χάρες! “Εκτός από Ρουβίκωνες υπάρχουν κι Έλληνες, Αλέξη”
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Ο Πάνος Καμμένος με οργισμένο tweet επιτίθεται ξανά προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα.
Οι ΑΝΕΛ δεν θέλουν χάρη από κανέναν λέει και ζητά εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας.
Μιλά για απειλές κατά της οικογένειάς του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Πέρασαν σχεδόν 24 ώρες μετά τους “κεραυνούς” που εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική του συνέντευξη κατά του “αχάριστου”, όπως τον χαρακτήρισε, Αλέξη Τσίπρα και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ “ξαναχτύπησε”, αυτή τη φορά με (ακόμη ένα) οργισμένο tweet.

Με μια ανάρτηση που αποτελεί ευθεία, προσωπική επίθεση, στον πρωθυπουργό και μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες κυβερνητικό του εταίρο. Ο Πάνος Καμμένος θέλησε να σχολιάσει τις πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής, έτσι ώστε να διασωθούν ο ίδιος και οι ΑΝΕΛ αλλά και το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη και η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

Οι ΑΝΕΛ δεν θέλουμε χάρη από κανένα, θέλουμε εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας” έγραψε αρχικά ο Πάνος Καμμένος. Συνεχίζοντας, όμως, κάνει μια σοβαρότατη καταγγελία: “Δεν δέχομαι δε ιδιαίτερα απειλές κατά της οικογένειάς μου“, γράφει ο πρώην υπουργός Άμυνας.

Και στη συνέχεια, απευθύνεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αποκαλώντας τον με το μικρό του όνομα. “Πάρε και τα προνόμια, κράτα και τους αστυνομικούς. Εκτός από τους Ρουβίκωνες υπάρχουν κι Έλληνες Αλέξη…“.

Δείτε το tweet του προέδρου των ΑΝΕΛ

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να κινήσει τις διαδικασίες για την αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής ώστε να διασωθούν και να μπορούν να επιβιώσουν πολιτικά τα μικρότερα κόμματα, όταν χάνουν τον μαγικό αριθμό των πέντε βουλευτών. Ο Πάνος Καμμένος, μετά την επερχόμενη παραίτηση του Θανάση Παπαχριστόπουλου, κινδυνεύει να γίνει από αρχηγός κόμματος, απλός βουλευτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr χθες στον πρωινό καφέ αποφασίστηκε η λύση που θα δοθεί σε ό,τι αφορά τις μικρές κοινοβουλευτικές ομάδες. Με βάση τον σχεδιασμό αυτό, οι πολιτικοί αρχηγοί θα συνεχίσουν να έχουν τα προνόμια που είχαν εξ αρχής με την είσοδο τους στην Βουλή.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις