Πολιτική

Καρατζαφέρης: όχι σε εντολοδότες και προδότες

Το δίλημμα στις επόμενες εκλογές είναι “ή με τους πατριώτες ή με τους προδότες” σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ. Ο Γ. Καρατζαφέρης σε δήλωσή του.

Με σαφείς αιχμές κατά τις τακτικής της ΝΔ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό τόνισε πως είναι μια ιστορική καμπή για το έθνος, υποστήριξε ότι “η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει ούτε με εντολοδότες ούτε με προδότες αλλά μόνο με πατριώτες” και απέρριψε τα διλήμματα που τίθενται απο τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.
Δεν είναι ώρα για εθνικούς διχασμούς ανέφερε ο Γ. Καρατζαφέρης τονίζοντας πως ο ίδιος θα συνεχίσει με τον πατριωτικό παρεμβατισμό και εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του κ.Σαμαρά λέγοντας: Δυστυχώς δεν άλλαξε μυαλά ο κ. Σαμαράς. Η Ελλάδα θέλει πατριώτες, δεν θέλει το DNA των προδοτών.

Διαβάαστε επίσης:
«Παρέλαση» αρχηγών από το γραφείο Πικραμμένου – Τι συζητούν

Στο Επικρατείας της ΝΔ η Ντόρα – Το απόγευμα οι ανακοινώσεις

Τσίπρας στο Reuters: Δε δαγκώνω – «Νεκρό γράμμα» οι όροι της δανειακής σύμβασης – «Η Μέρκελ είναι απομονωμένη»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τσίπρας από Λαμία: «Η κυβέρνηση λειτουργεί με όρους υποταγής στους ισχυρούς»
Στην παρουσίαση του βιβλίου του «Ιθάκη», ο πρώην πρωθυπουργός συνέδεσε τον «νέο πατριωτισμό» με την κοινωνική δικαιοσύνη, επιτέθηκε στην κυβέρνηση για οικονομία, θεσμούς και διαφθορά και κάλεσε σε ανασύνθεση της προοδευτικής παράταξης
Αλέξης Τσίπρας
Γεραπετρίτης από Βεγγάζη: «Η Ελλάδα θα είναι ενεργητικά παρούσα» - Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο του ελληνικού προξενείου
Με αιχμή το νέο γενικό προξενείο,τη συνεργασία στο μεταναστευτικό και την ανάγκη οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών, ο ΥΠΕΞ μίλησε για αναβαθμισμένη παρουσία της Αθήνας στην περιοχή
Γεραπετρίτης στη Βεγγάζη