Πολιτική

Κασσελάκης: Μονόδρομος το κλείσιμο της Αυγής – Αν θέλουν κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ μαύρο χρήμα να εκλέξουν άλλο πρόεδρο

Με μια νέα ανάρτηση ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κάνει αναφορές και πάλι στο μαύρο χρήμα, υποστηρίζει ότι «ο δικός του ΣΥΡΙΖΑ» δεν θα πάρει μαύρα χρήματα και προκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναθέσουν σε εταιρεία ορκωτών λογιστών να ελέγξει τα οικονομικά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε βάθος δεκαετίας. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει έμμεση αναφορά στο κλείσιμο της εφημερίδας «Αυγή» αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν μονόδρομος. Μιλάει για δύσκολες αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν με μεγάλο συναισθηματικό κόστος και προειδοποιεί ότι «αν οι ψηφοφόροι ή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι διατεθειμένα να αποδεχθούν μαύρο χρήμα προκειμένου να αποφευχθούν επίπονες αλλά αναγκαίες οικονομικά αποφάσεις, θα πρέπει να εκλέξουν άλλο Πρόεδρο». 

Όλη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Σας μίλησα με ειλικρίνεια για δύσκολες οικονομικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν. Με μεγάλο συναισθηματικό κόστος. Πώς θα μπορούσαν να αποφευχθούν αυτήν τη στιγμή; Μόνο με μαύρο χρήμα. Ξεκαθάρισα: Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει μαύρο χρήμα. «Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ» σημαίνει ότι, αν οι ψηφοφόροι ή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι διατεθειμένα να αποδεχθούν μαύρο χρήμα προκειμένου να αποφευχθούν επίπονες αλλά αναγκαίες οικονομικά αποφάσεις, θα πρέπει να εκλέξουν άλλο Πρόεδρο».

Και συνεχίζει: «Έναν Πρόεδρο οποίος να αποδέχεται τον υπόγειο τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα περισσότερα κόμματα στην Ελλάδα. Εγώ δεν προσφέρομαι. Λυπάμαι. Κι επειδή η «βασίλισσα του μαύρου χρήματος» στο ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, τον προκαλώ ανοιχτά: Να φέρουμε τώρα και στα δύο κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών λογιστών (προτείνω την Deloitte ή αντίστοιχου κύρους εταιρεία) για έλεγχο όλων των οικονομικών μας στοιχείων σε χρονικό βάθος δεκαετίας».

Και καταλήγει: «Με άρση όποιας ρήτρας εμπιστευτικότητας μπορεί να υπάρχει με προμηθευτές ή συνεργάτες. Όλα στο φως. Έχω υποσχεθεί στους πολίτες ότι αυτό το σάπιο σύστημα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του. Κύριε Μητσοτάκη, πάμε;»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στο πλευρό της Κύπρου η Ελλάδα: Ο Νίκος Δένδιας στη Λευκωσία – Δύο φρεγάτες και δύο ελληνικά F-16 στην περιοχή με απόφαση ΚΥΣΕΑ
Ραγδαίες εξελίξεις μετά την επίθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ στο Ιράν - Η φρεγάτα Κίμων και μία ΜΕΚΟ με το ελληνικής κατασκευής σύστημα Κένταυρος καθώς και δύο μαχητικά αεροσκάφη ενισχύουν τη Λευκωσία
Η φρεγάτα «Κίμων» 21
Βασίλης Κικίλιας: 85 Έλληνες ναυτικοί εντός της εμπόλεμης ζώνης, 325 πλοία ελληνικών συμφερόντων στη Μέση Ανατολή
Σύμφωνα με τον υπουργό Ναυτιλιας, τις τελευταίες ώρες έχουν καταγραφεί επιθέσεις με πυραύλους και drones σε εμπορικά πλοία, καθώς και πλήγματα σε λιμενικές εγκαταστάσεις, ναυτικές βάσεις και υπεράκτια υποδομή
Δεξαμενόπλοιο
ΠΑΣΟΚ: Φρένο στην 13ωρη εργασία – Πρόταση για 35ωρο χωρίς μείωση μισθών
Στο ΠΑΣΟΚ ζητούν ακόμα την καταπολέμηση του χάσματος αμοιβής μεταξύ ανδρών και γυναικών, αλλά και την ενίσχυση και θωράκιση του θεσμικού πλαισίου για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων
ανδρουλάκης 5