Πολιτική

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Στη Μάνη για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821

Στη Μάνη η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρίσταται στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία του 1821.

Η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου λαμπρύνει με την παρουσία της τις φετινές εκδηλώσεις που είναι περιορισμένες λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού.

Ακριβώς 200 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης όταν οι Μανιάτες οπλαρχηγοί κήρυξαν τον πόλεμο κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, αναφέρει το Flynews.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέπτεται για πρώτη φορά τη Λακωνία μετά την ανάδειξή της στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα τον Μάρτιο του 2020, αποδεχόμενη σχετική πρόσκληση του δημάρχου Αν. Μάνης, Πέτρου Ανδρεάκου.

Σημειώνεται πως οι εκδηλώσεις στην Αρεόπολη λαμβάνουν χώρα σε στενό κύκλο εκπρόσωπων αρχών, φορέων και συλλογικοτήτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων των δύο Παγκοσμίων Πολέμων – «Φόρος τιμής σε όσους θυσιάστηκαν»
«Με την από κοινού κατάθεση στεφάνων, αποτίουμε φόρο τιμής σε όλους όσους υπηρέτησαν και θυσιάστηκαν» έγραψε σε ανάρτησή της η Αμερικανίδα πρεσβευτής
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
«Μπρα ντε φερ» αγροτών και κυβέρνησης στην Αθήνα μετά το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αγώνας δρόμου» για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα πληρωμών
«Οι πραγματικοί δικαιούχοι θα λάβουν τις επιδοτήσεις τους. Η καθυστέρηση των πληρωμών οφείλεται αποκλειστικά στην υποχρέωση να γίνουν οι ενδεδειγμένοι έλεγχοι, όπως ζητά με δύο επιστολές της η Ευρωπαϊκή Ένωση»
EUROKINISSI
Δημοσκόπηση Interview: Οι 4 χαμένες περιφέρειες της ΝΔ, 6 στους 10 δεν προτιμούν τα ΕΛΤΑ – Πώς βλέπουν την επιστροφή Τσίπρα
Σύμφωνα μάλιστα με τα ευρήματα της δημοσκόπης το «πρασίνισμα» του χάρτη στις συγκεκριμένες περιφέρειες προκύπτει κυρίως λόγω της μείωσης της δύναμης της ΝΔ και όχι λόγω της αύξησης των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ
Κάλπη 344