Πολιτική

Κατσίκης: Θα παραιτηθώ και θα παραδώσω την έδρα, αν μου το ζητήσει ο Π. Καμμένος

Την πλήρη διαφωνία του με το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου εξέφρασε και πάλι ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Κατσίκης, δηλώνοντας μάλιστα αποφασισμένος να το καταψηφίσει, λέγοντας παράλληλα ότι θα είναι και άλλοι βουλευτές του κόμματος που θα κάνουν το ίδιο.

Δηλώνω ευθαρσώς ότι θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, είπε ο Κωνσταντίνος Κατσίκης μιλώντας στην “Σήμερα” του ΣΚΑΙ.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι δεν πιστεύει ότι θα είναι μόνο εκείνος που θα ψηφίσει αρνητικά. Η απόφαση του κόμματος είναι για ψήφο κατά συνείδηση, όπως είπε και έτσι θεωρεί ότι θα υπάρξουν κι άλλοι βουλευτές που θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Σε ότι αφορά στη θέση του στο κόμμα ο Κωνσταντίνος Κατσίκης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Εάν μου το ζητήσει ο πρόεδρος, θα παραιτηθώ και θα παραδώσω την έδρα”.

Δείτε τι δήλωσε ο Κ. Κατσίκης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
11