Πολιτική

Καβγάς Φάμελλου, Βορίδη, Γεωργιάδη για Ανάπλαση ΑΕ και Σαμαρά

Ύποπτα κίνητρα πίσω από την νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την Ανάπλαση της Αθήνας διέβλεψε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος πήρε τον λόγο στην Ολομέλεια, ενώ ο παριστάμενος υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, έκανε λόγο για «αδικαιολόγητη καχυποψία» αφού δεν διαφοροποιείται ο οικονομικός έλεγχος, καθώς και τώρα και πριν, τον έλεγχο ασκεί το Δημόσιο με βάση τον νόμο περί ανωνύμων εταιρειών.

Εξάλλου, η αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, όταν ο Σωκράτης Φάμελλος διερωτήθηκε ποιος ελέγχει την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, πυροδότησε την αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη και τον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη,.

Όταν ο κ. Φάμελλος σε σκωπτικό τόνο είπε αν εξακολουθεί να ελέγχει την ΚΟ ο κ. Μητσοτάκης αφού βάζει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας από την οποία εξαιρεί τον κ. Σαμαρά, ο Μάκης Βορίδης απάντησε ότι δεν χρειάζεται πολλή ώρα για να απαντηθεί αυτό, αφού σε λίγο θα διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία και θα το απαντήσει η ίδια η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

«Εμείς με τον Σαμαρά θα τα βρούμε. Εσείς παρότι ξέρω ότι δεν είστε Χριστιανοί κάντε και κανέναν σταυρό που είχαμε τον Άγιο Αντώνη Σαμαρά και έσωσε τη χώρα. Αν δεν ήταν ο Άγιος Σαμαράς δεν θα είχατε στην τσέπη σας ευρώ, αλλά μπολιβάρ» είπε ο υπουργός Εργασίας απευθυνόμενος προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
32
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 21