Πολιτική

Κικίλιας: Απέναντι στα συνεχή ψέματα Τσίπρα, ο Μητσοτάκης μιλά τη γλώσσα της αλήθειας

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό από τον εκπρόσωπο της ΝΔ. Ο Βασίλης Κικίλιας άσκησε κριτική στον Αλήξη Τσίπρα για τον ΕΝΦΙΑ που «θα τον καταργούσε πρόπερσι και θα τον μείωνε πέρσι».

Κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγορεί πως λέει ψέματα στους πολίτες, με αφορμή τον ΕΝΦΙΑ, ασκεί ο Βασίλης Κικίλιας.

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος της ΝΔ τονίζει, πως «από σήμερα οι εξαντλημένοι από τους φόρους συμπολίτες μας, καλούνται να πληρώσουν άλλα 3,1 δισ. ευρώ για τον ΕΝΦΙΑ» κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για τις δηλώσεις του, πως «θα τον καταργούσε πρόπερσι και θα τον μείωνε πέρσι».

Μάλιστα, ο κ. Κικίλιας υπενθυμίζει τη δέσμευση του προέδρου της ΝΔ για μείωση του ΕΝΦΙΑ.

«Απέναντι στα συνεχή ψέματα Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά τη γλώσσα της αλήθειας και έχει δεσμευτεί να μειώσει τον ΕΝΦΙΑ κατά 30% στα πρώτα δύο χρόνια της κυβέρνησής του» τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13