Πολιτική

Κολλημένος στο κινητό με τον Τσίπρα ο Γιούνκερ! Ανταλλάσσουν μηνύματα συνεχώς

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ απάντησε στους ευρωβουλευτές που τον επέκριναν ότι είναι κολλημένος στο κινητό του λέγοντας ότι στέλνει μηνύματα στον Αλέξη Τσίπρα.

“Σταματήστε να φλυαρείτε και να μού λέτε κοιτάζω το κινητό του. Είμαι σε texting, όπως λέμε στα γαλλικά, με τον Έλληνα πρωθυπουργό…δεν ξέρω αν έχετε την ευκαιρία να κάνετε το ίδιο, αλλά εγώ πρέπει να το κάνω σήμερα…κάνω τη δουλειά μου”, είπε.

“Επίσης, το να δίνουμε για την Επιτροπή και την Ευρώπη την ιδέα ότι βρισκόμαστε στα χρυσά σαλόνια μας και ότι δεν βλέπουμε από κοντά τις συνθήκες ζωής των πολιτών μας είναι παραλογισμός του κοινού λαϊκισμού, νοσηρή δημαγωγία, εγώ μιλάω κάθε βδομάδα με έλληνες πολίτες”, πρόσθεσε.

Ο Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ απευθυνόταν προς την Κριστίνα Μορβάι, του ουγγρικού ακροδεξιού κόμματος Jobbik , η οποία είχε κάνει παρατήρηση στον πρόεδρος της Κομισιόν ότι είναι κολλημένος στο κινητό του και δεν γνωρίζει “τα προβλήματα των κοινών ανθρώπων”.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο πρόγραμμα Safe: Δεν έχει νόημα αν δεν έχουμε επιπλέον δημοσιονομικό χώρο
Σύμφωνα με τον Νίκο Δένδια χωρίς επιπλέον χώρο από τον προϋπολογισμό, η συμμετοχή στο «Safe» δεν είναι εφικτή στην παρούσα φάση, ανεξαρτήτως προθέσεων
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας
Παραιτήθηκε ο γραμματέας ΝΕ Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Αντωνόπουλος για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ - «Επέστρεψα τα χρήματα για λόγους ευθιξίας»
«Η επιχειρούμενη από συγκεκριμένους κύκλους σύνδεση του ονόματός μου με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, γίνεται με αποκλειστικό στόχο να πληγεί το ΠΑΣΟΚ»
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ 21
Αυστηρή απάντηση τoυ ΥΠΕΞ στην Άγκυρα για τα θαλάσσια πάρκα: «Ανεδαφικές οι αναφορές σε κλειστές ή ημίκλειστες θάλασσες»
«Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο. Η ελληνική κυριαρχία στην περιοχή αυτή ορίζεται σαφώς και οριστικώς από διεθνή συμβατικά κείμενα», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
Το θαλάσσιο Πάρκο στο Νότιο Αιγαίο 35
Θάνος Πλεύρης στη Daily Mail για το μεταναστευτικό: «Δεν είμαστε πια ξενοδοχείο, μην έρχεστε στην Ελλάδα»
«Τώρα τους λέμε ότι αν περάσετε παράνομα με πλοίο στην Ελλάδα, μην περιμένετε άσυλο, αλλά ετοιμαστείτε για πέντε χρόνια φυλακή ή ένα εισιτήριο για επιστροφή στην πατρίδα σας»
Μετανάστες Κρήτη