Πολιτική

ΚΚΕ για τη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ: Η κυβέρνηση καταφεύγει όλο και πιο συχνά σε ενέργειες αυταρχισμού

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει το ΚΚΕ για την κήρυξη της στάσης εργασίας της ΟΛΜΕ στα Πρότυπα Σχολεία την Δευτέρα ως παράνομη.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ και με προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού και της υπουργού Παιδείας, όλο και πιο συχνά καταφεύγει σε ενέργειες αυταρχισμού για κήρυξη παράνομων και καταχρηστικών των απεργιών, για να αντιμετωπίσει τις διεκδικήσεις των εργαζομένων και της νεολαίας» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιο του.

«Κι όλα αυτά την ίδια στιγμή που, εκτός των άλλων, προετοιμάζεται η ίδια να φέρει ένα ακόμα νομοσχέδιο που χτυπά τα μορφωτικά δικαιώματα χιλιάδων μαθητών»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
9
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 52