Πολιτική

ΚΚΕ: Καταγγέλλουμε την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στους αγρότες

Το ΚΚΕ «καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, που δέχτηκαν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ οι βιοπαλαιστές αγρότες της Καρδίτσας, οι οποίοι διαδήλωναν στην Εθνική Οδό, διεκδικώντας άμεσα μέτρα για την επιβίωσή τους, με αποτέλεσμα ένας αγρότης να τραυματιστεί και ένας ακόμα να συλληφθεί».

Όπως υπογραμμίζει ανακοίνωση του KKE «απαιτούμε από την κυβέρνηση να αποσύρει τώρα τις δυνάμεις καταστολής και να απελευθερωθεί ο συλληφθείς αγρότης. Παρέμβαση για το θέμα έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θ. Παφίλης, στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη».

«Το ΚΚΕ» καταλήγει η ανακοίνωση, «βρίσκεται στο πλάι των φτωχών αγροτών και των κτηνοτρόφων που βγαίνουν αυτές τις μέρες με τα τρακτέρ τους στους δρόμους, στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους και θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα που διεξάγουν για αξιοπρεπή ζωή, για να σώσουν τη γη και το εισόδημά τους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Ξεκινά η συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή, οι βασικοί άξονες
Το νέο πλαίσιο προβλέπει πλήρη συνέχιση όλων των όρων μετά τη λήξη, τρίμηνη παράταση με κάλυψη και νεοπροσλαμβανόμενων, καθώς και επιτάχυνση με προέλεγχο και τριμελή επιτροπή στον ΟΜΕΔ
Υπάλληλοι σε γραφείο