Πολιτική

ΚΚΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ φτιάχνει το “προοδευτικό μέτωπο” με… την ένωση εφοπλιστών

«Είναι απίστευτη πρόκληση να μιλά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για εθελοντική εισφορά των εφοπλιστών, ελάχιστη σε σχέση με τα τεράστια υπερκέρδη και τις φοροαπαλλαγές τους, όταν την ίδια στιγμή φοροληστεύει τον λαό, με απειλές για κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

Είναι η ίδια κυβέρνηση που πριν λίγες ημέρες απέρριψε την πρόταση του ΚΚΕ, για την κατάργηση του άρθρου 107 του Συντάγματος, που προβλέπει την ευνοϊκή μεταχείριση του εφοπλιστικού κεφαλαίου. Φαίνεται ότι το προοδευτικό μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ φτιάχνεται μαζί και με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ σχετικά με τη συνάντηση του πρωθυπουργού με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8