Πολιτική

ΚΝΕ: Νέος Γραμματέας ο Θοδωρής Κωτσαντής

Ο Θοδωρής Κωτσαντής είναι ο νέος Γραμματέας της ΚΝΕ, η οποία πραγματοποίησε το 13ο Συνέδριό της.

Το απόγευμα της Κυριακής το συνέδριο εξέλεξε το νέο Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ, το οποίο άμεσα συνεδρίασε και εξέλεξε τον Θοδωρή Κωτσαντή Γραμματέα.

Ο απερχόμενος γραμματέας Νίκος Αμπατιέλος, ο οποίος είχε το «πόστο» από το 2015, συνεχίζει στη δουλειά του ΚΚΕ, μιας και είναι στην Γραμματεία της Κεντρικής Επιτροπής.

Η εισήγηση και το κλείσιμο του απερχόμενου Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ ψηφίστηκαν ομόφωνα, όπως και η εισήγηση της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με την εκλογή νέου Κεντρικού Συμβουλίου και νέας Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού 

Ο Θοδωρής Κωτσαντής είναι 30 χρόνων, απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Μεγάλωσε στην Πρέβεζα και οργανώθηκε στην ΚΝΕ το 2006.

Είναι μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ από το 2013 και μέλος του Γραφείου του ΚΣ από το 2018.

kotsantis kne

φωτογραφία: 902.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρκόπουλος για επεισόδια στη Νίκαια: Ηθικά υπεύθυνος ο Παπανικολάου, υπήρξε απόπειρα λιντσαρίσματος του Γεωργιάδη
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε «αμυντική» τη στάση της αστυνομίας και άφησε αιχμές για τον πρόεδρο των εργαζομένων γιατρών του νοσοκομείου, καταγγέλλοντας «χουλιγκανισμό» και «υποκινούμενη ένταση»
Μαρκόπουλος
Θανάσης Κοντογεώργης για δημοσκοπήσεις: «Υπάρχει κοινό 38% με 40% που ζητά σταθερότητα και περιμένει»
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ σχολίασε τη μέτρηση της Metron Analysis, επισημαίνοντας ότι η κυβερνητική πολιτική «απευθύνεται σε όλους» και επαναλαμβάνοντας πως στόχος της Νέας Δημοκρατίας παραμένει η αυτοδυναμία
Θανάσης Κοντογεώργης