Πολιτική

Κόλαση στη Βουλή για το δηλητηριώδες tweet του Καμμένου κατά της Γεννηματά

Έντονη αντιπαράθεση προκλήθηκε στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ασφάλεια στις έρευνες υδρογονανθράκων, με αφορμή ανάρτηση στο διαδίκτυο του Πάνου Καμμένου για τη Φώφη Γεννηματά.

Aρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει επίσημα θέση για το θέμα και να καταγγείλει τις «χυδαιολογίες», όπως τις χαρακτήρισε.

Στον κ. Γεωργιάδη απάντησε ο κ. Σκουρλέτης, λέγοντας πως δεν γνωρίζει την ακριβή διατύπωση που χρησιμοποίησε ο κ. Καμμένος και αν έχει κάτι μαζί του, να το πει σε εκείνον.

Στη συζήτηση παρενέβη ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος τη χαρακτήρισε «αήθη» την αναφορά του κ. Καμμένου κατά της κ. Γεννηματά.

«Η ποιότητα του λόγου ενός πολιτικού χαρακτηρίζει και την ποιότητα του ήθους του», σχολίασε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TWEET ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

 

«Ο καθένας όταν κάνει μια δήλωση αναλαμβάνει την ευθύνη για τις δηλώσεις του, οι οποίες και τον χαρακτηρίζουν ως ένα βαθμό. Εγώ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο», ανέφερε στη δευτερολογία του ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος απαντώντας στα σχόλια της αντιπολίτευσης, προσέθεσε ότι «ο τρόπος που φέρατε το θέμα στη σημερινή συζήτηση δεν δείχνει ευαισθησία, αλλά ότι οι προθέσεις είναι πολύ μικρές και πολύ ταπεινές».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νικήτας Κακλαμάνης απάντησε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η κλήρωση για τους ανώτατους δικαστές στην υπόθεση Τριαντόπουλου θα γίνει τη Δευτέρα
Απαντήσεις έδωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, στις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον του η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενημερώνοντας...
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης
Μητσοτάκης σε Σίσι: Οι χώρες μας πυλώνες σταθερότητας – Προειδοποίηση σε Ερντογάν: Κανένα παράνομο τετελεσμένο δεν μπορεί να έχει ισχύ στο μέλλον
«Είμαστε αποφασισμένοι να έχουμε αυτή την εταιρική στρατηγική σχέση με την Ελλάδα, με αμοιβαίο σεβασμό», είπε ο Πρόεδρος της Αιγύπτου
Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλ Σίσι 11
Προσωπικός Αριθμός Πολίτη: Στον «αέρα» η πλατφόρμα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες – Τι θα ισχύσει με τις ταυτότητες
«Βρισκόμαστε πια στις τελευταίες συνεννοήσεις, οι πλατφόρμες που χρειάζονται είναι έτοιμες και μένει μέσα στον Μάιο να βγούμε στον αέρα», τόνισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Η εφαρμογή gov.gr wallet στα κινητά
«Πυρά» Κακλαμάνη κατά Κωνσταντοπούλου μετά τις καταγγελίες της για τη δικογραφία των Τεμπών - «Επιθυμεί προνομιακή πρόσβαση»
«Να πει ότι ψάχνει δικαιολογίες για τη μη ενημέρωση των βουλευτών της, οι οποίοι για πρώτη φορά χθες πήγαν να δουν τη δικογραφία» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης 10