Πολιτική

Κωνσταντίνος Φλώρος: Ποιος είναι ο βουλευτής που έριξε μπουνιές μέσα στη Βουλή

Πρωταγωνιστής του χειρότερου επεισοδίου που έχει σημειωθεί στα χρονικά της Βουλής είναι ο Κωνσταντίνος Φλώρος. Πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών και πλέον ανεξάρτητος, έδειξε τις πυγμαχικές του ικανότητες στον ναό της Δημοκρατίας.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος ξέφυγε για τα καλά λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης (24.04.2024) στη Βουλή όπου γρονθοκόπησε μέσα στην Ολομέλεια, τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου του 2024 ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών», καθώς τότε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ανεξαρτητοποιήθηκε.

Είναι γεννημένος στις 7 Μαρτίου του 1991, κατάγεται από τη Λιβαδιά και στις εκλογές του 2023 εκλέχθηκε βουλευτής Λάρισας. Ζει στην Αθήνα και είναι κάτοικος της Αγίας Βαρβάρας.

Μεταξύ άλλων, στο σχετικό βιογραφικό αναφέρεται ότι… «Είναι απόφοιτος ΤΕΕ στον κλάδο της Πληροφορικής, όπου συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του σε Δ.ΙΕΚ το 2009. Μιλάει άριστα Αγγλικά. Υπηρέτησε την περίοδο 2009-2010 την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.

Εργάζεται 13 έτη στον χώρο της Πληροφορικής, συγκεκριμένα στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων, με εξαιρετική πορεία σε πολύ μεγάλες και σημαντικές εταιρείες. Ασχολείται με την πολιτική από τα μαθητικά του χρόνια, κυρίως λόγω των έντονων συναισθημάτων του για την πατρίδα, και ειδικότερα από το 2016 έως σήμερα, έχοντας αποκομίσει πολλές και σημαντικές εμπειρίες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Μητσοτάκης απάντησε έμμεσα στον Καραμανλή για τη Δικαιοσύνη: H αμφισβήτηση της εμπιστοσύνης μπορεί εύκολα σε αυτό το τοξικό περιβάλλον να γίνει μία αυτοεκπληρούμενη προφητεία στο μυαλό των πολιτών
«Το έργο της μεταρρύθμισης της δικαιοσύνης προωθείται με την εμπιστοσύνη σε αυτήν» τόνισε ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Έρχεται «χρονοκόφτης» στη Βουλή - Πάνω από 7 ώρες κράτησε η συζήτηση για την εξωτερική πολιτική
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν αυτή που αναδείχθηκε «πρωταθλήτρια» στην υπέρβαση του προβλεπόμενου χρόνου κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια για την εξωτερική πολιτική
Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την εξωτερική πολιτική
Χάρης Δούκας: «Διάλογο και με το κόμμα Τσίπρα» – Αιχμές για την επιλογή των προσυνεδριακών ομάδων
Επισήμανε πως έμαθε τη συμμετοχή του στην Πολιτική Γραμματεία της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου από τα μέσα ενημέρωσης και πως ο ίδιος είχε προτείνει 4-5 ανθρώπους για τις επιτροπές, εισηγήσεις που δεν έγιναν δεκτές
Ο δήμαρχος της Αθήνας Χάρης Δούκας 2
Η «μπηχτή» του Άδωνι Γεωργιάδη στον Τσίπρα για το βιβλίο του «Ιθάκη» - «Αλέξη φίλε μου, προλαβαίνεις να αλλάξεις τον τίτλο»
«Η επιλογή του να ονοματίσει το βιβλίο του ως "Ιθάκη" ανακαλεί υποχρεωτικά στη μνήμη μας τις διακοπές αμέσως μετά την τραγωδία στο Μάτι, πάνω σε πολυτελές σκάφος»
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στο βήμα της Βουλής 27
Δημήτρης Καιρίδης για Κυριάκο Βελόπουλο: Δεν είναι Ελληνική Λύση, είναι γερμανική – Ο πατριωτισμός είναι στις πράξεις και όχι στα κούφια λόγια
«Δεν μπορεί να είσαι πατριώτης, να λέγεσαι Ελληνική Λύση και να είσαι γερμανική λύση στο πρόβλημα των τραπεζών, της ρευστότητας, της οικονομίας»
Ο Δημήτρης Καιρίδης
28
Η Κομισιόν υιοθετεί τις προτάσεις της Ελλάδας για την ευρωπαϊκή αντιαεροπορική ασπίδα μέχρι το 2030
Το έγγραφο θα αποτελέσει εφαλτήριο για τον προσδιορισμό στρατηγικών επενδύσεων με στόχο για την ανάπτυξη των συλλογικών αμυντικών δυνατοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ευρωπαϊκή Ένωση 1