Πολιτική

Κοντονής: Αισθάνομαι δικαιωμένος που δεν συμμετείχαμε στην εκδήλωση στην Εσθονία

«Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος για την στάση που τήρησε η ελληνική κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή» δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής αναφορικά με την μη συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης στο συνέδριο της εσθονικής Προεδρίας που εξισώνει την ναζιστική ιδεολογία με την κομμουνιστική. Ο υπουργός δικαιοσύνης μάλιστα επεσήμανε πως εκπροσωπήθηκαν μόνο 8 χώρες σε επίπεδο υπουργού Δικαιοσύνης από τις 27 χώρες- μέλη της ΕΕ.

«Λυπάμαι», προσέθεσε, «για την πολιτική στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, τα οποία για λόγους κομματικούς τοποθετήθηκαν με τρόπο απρεπή και προσβλητικό για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης.

Σήμερα μπροστά στην πλημμυρίδα των γεγονότων αναγκάστηκαν να αλλάξουν στάση ακολουθώντας την τακτική ενός ιδιότυπου χαμαιλεοντισμού».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8