Πολιτική

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για άρθρο που αναδημοσίευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Να πάρει θέση καλεί τον κ. Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την αναδημοσίευση άρθρου που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης το οποίο χαρακτηρίζει την Ελλάδα τριτοκοσμική χώρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «ο κ. Γεωργιάδης αναδημοσιεύει, χαρακτηρίζοντάς το, μάλιστα, ως εξαιρετικό, ένα εξόχως συκοφαντικό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, το οποίο προσβάλλει βαθύτατα τη χώρα και τους πολίτες, θεωρώντας ότι, έτσι, θα πλήξει την κυβέρνηση».

Θέτει παράλληλα το ερώτημα: «ο κ. Μητσοτάκης συμμερίζεται τις επιδοκιμασίες του αντιπροέδρου του για ένα άρθρο που, μεταξύ άλλων, θεωρεί την Ελλάδα μια τριτοκοσμική χώρα;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άγριος καυγάς Κυρανάκη – Κουτσούμπα για το ατύχημα με τον Προαστιακό στην Πάτρα: «Σου δώσαμε και αξία, θα παίξεις στα κανάλια»
Όπως είπε ο κ. Κυρανάκης, πέντε μέρες πριν, ο δήμαρχος της Πάτρας είχε λάβει μία επιστολή από το σωματείο μηχανοδηγών, που έλεγε ότι σε αρκετά σημεία χρειάζονται παρεμβάσεις του Δήμου
Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Δημήτρης Κουτσούμπας 6
Ένταση στη Βουλή ανάμεσα σε Λαζαρίδη και Λιακούλη: «Απαράδεκτο το σχόλιο περί "χουντικής" κυβέρνησης» - «Παρακολούθησε το μοντάζ της Ομάδας Αλήθειας»
Ο Μακάριος Λαζαρίδης αφού πρώτα χαρακτήρισε απαράδεκτη τη δήλωση της Ευαγγελίας Λιακούλη που έκανε λόγο για «χουντική» κυβέρνηση, κάλεσε τον ΠΑΣΟΚ να καταδικάσει το σχόλιό της
Ευαγγελία Λιακούλη - Μακάριος Λαζαρίδης
Δημοσκόπηση Real Polls: Πτώση για τη ΝΔ λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ – Το 77,4% δεν πιστεύει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταπολεμήσει τη διαφθορά
Παρά την υποχώρηση των ποσοστών της ΝΔ σε σχέση με τον Ιούνιο, το κυβερνών κόμμα εξακολουθεί να διατηρεί διψήφιο προβάδισμα από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ
Κάλπη στις εκλογές 19