Πολιτική

O Kώστας Καραμανλής απαντά στον Βαρουφάκη για τον Εθνάρχη

Το ...γάντι σήκωσε ο Κώστας Καραμανλής ο νεότερος και απάντησε στα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος σε σημερινή του τοποθέτηση επικαλέστηκε τον Εθνάρχη.

Ο κ. Καραμανλής φρόντισε να απαντήσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook στον υπουργό Οικονομικών τονίζοντας ότι “Το βέβαιο είναι ότι αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα ήταν έξαλλος όχι μόνο με τις εμμονές ορισμένων Ευρωπαίων, αλλά πρωτίστως με τις εμμονές ορισμένων Ελλήνων, που δυστυχώς έχουν θέσει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή θέση της χώρας. Θα ήταν έξαλλος με όσους, ενώ βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, δείχνουν εκτός τόπου και χρόνου.

Η αλαζονεία και ο ανέφελος κομπογιαννιτισμός δεν οδηγούν πουθενά. Αυτό που προέχει τώρα είναι η εθνική συνεννόηση για να αποφύγουμε μια εθνική τραγωδία.”

Ο κ. Βαρουφάκης είχε υποστηρίξει σε δηλώσεις του το πρωι ότι “ουσιαστικά μας ζητούν την αρχή του σπασίματος της Ε.Ε. ακόμη και ο Καραμανλής αν ζούσε θα ήταν έξαλλος”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καραμανλής ο νεότερος είναι η πρώτη φορά από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου που ασκεί τόσο έντονη κριτική στην κυβέρνηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με την ηγεσία της Παλαιστινιακής Αρχής: Η Ελλάδα ζητά άμεση κατάπαυση του πυρός
«Η απρόσκοπτη και μεγάλης κλίμακας βοήθεια παραμένει απαραίτητη για την ανακούφιση των δεινών των αμάχων στη Γάζα», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Εξωτερικών
Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης
Διπλωματικές πηγές για Γάζα: Η Ελλάδα στηρίζει θεσμικά και όχι μέσω πρωτοβουλιών δωρητών τη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας
«Με πρωτοβουλία της Ελλάδας ως προεδρεύουσας στο Συμβούλιο Ασφαλείας τον μήνα Μάιο, συζητείται την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη το θέμα της προστασίας των αμάχων»
Υπουργείο Εξωτερικών 1
«Ψήνεται» κοινό αίτημα ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς για προανακριτική για τον Κώστα Καραμανλή - Διχασμένη η Κουμουνδούρου για τις ευθύνες Μητσοτάκη
Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν ωστόσο τα επόμενα εικοσιτετράωρα  όταν θα συνεδριάσουν οι νομικοί των δύο κομμάτων προκειμένου να συντάξουν το τελικό κείμενο το οποίο θα κατατεθεί την Δευτέρα
Ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Αλέξης Χαρίτσης