Πολιτική

Κοτζιάς για συνεργασία με Βαρουφάκη: «Αθλιότητες»

Τόσο ο Νίκος Κοτζιάς, όσο και η κίνηση της οποίας ηγείται, έσπευσαν να διαψεύσουν τις πληροφορίες για συνεργασία με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Φούντωσαν τα σενάρια για το τι θα κάνει ο Νίκος Κοτζιάς, μετά την ρήξη του με τον ΣΥΡΙΖΑ για το πόσα και ποιά στελέχη της κίνησης Πράττω -της οποίας ηγείται- θα μετέχουν στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος.

Ο ίδιος ο Νίκος Κοτζιάς έσπευσε να διαψεύσει την φημολογία πως στελέχη του «Πράττω» λοξοκοιτάζουν προς το ΜεΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη.

Μάλιστα σε επικοινωνία του με τον «Αθήνα 9.84», ο κ.Κοτζιάς χαρακτήρισε «αθλιότητες» τα σενάρια αυτά.

Επιπλέον η κίνηση «Πράττω» με ανάρτησή της στο Twitter κάνει λόγο για «προβοκάτσια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κασσελάκης: Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας – Δεν μπαίνει ”λουκέτο” στο Κίνημα Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε επανειλημμένα ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί ως ιδιοκτήτης πολιτικού φορέα, αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των μελών
Ο Στέφανος Κασσελάκης 12
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή 61
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
11