Πολιτική

Κουκάκι: “Έπαθε αφωνία ο ΣΥΡΙΖΑ”! Σφοδρή επίθεση Πέτσα

«Οι εικόνες που παρακολουθήσαμε από το Κουκάκι ας γίνουν ένα μάθημα δημοκρατίας για όλους» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Όλοι οι Έλληνες είναι δίπλα στα όργανα του νόμου και τους δίνουν συγχαρητήρια. Γιατί χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει ελευθερία, ούτε δημοκρατία» τονίζει ο κ. Στέλιος Πέτσας μετά τις απίστευτες εικόνες βίας των μπαχαλάκηδων εναντίον των αντιεξουσιαστών.

Επιθετικός ο Πέτσας για το Κουκάκι

«Μοναδική παραφωνία ο ΣΥΡΙΖΑ: λαλίστατος πριν από λίγες εβδομάδες, έπαθε αφωνία σήμερα» συνεχίζει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για την επιχείρηση της αστυνομίας στο Κουκάκι.

Και προσθέτει «Είναι καιρός, αντί να ανέχονται τους εχθρούς του κράτους Δικαίου, ή ακόμη και να τους υποστηρίζουν, να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους».

Clickmore: Μόνο… πλημμελήματα είδε ο εισαγγελέας για την “πολιορκία” της Ματρόζου! Ελεύθερη η κόρη του ηθοποιού

Ο κ. Πέτσας επισημαίνει ότι μερικά λεπτά πραγματικών εικόνων και ήχων από το Κουκάκι αποκατέστησαν, την αλήθεια απέναντι στα ψέματα.

«Όλοι οι Έλληνες είδαν, άκουσαν και συμπεραίνουν: οι παράνομες καταλήψεις δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων είναι γεγονός. Το ίδιο και οι δολοφονικές επιθέσεις με χυδαία συνθήματα εναντίον των αστυνομικών. Γεγονός είναι επίσης ότι οι συλληφθέντες-καταληψίες άσκησαν βία κατά των εκπροσώπων της δημοκρατικής πολιτείας που κλήθηκαν να υπερασπιστούν το κράτος Δικαίου» υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και καταλήγει λέγοντας «οι εικόνες που παρακολουθήσαμε από το Κουκάκι ας γίνουν ένα μάθημα δημοκρατίας για όλους. Χρέος μας, να γίνονται όλο και λιγότερες, ώστε να πάψει ο αυταρχισμός των λίγων να επιβάλλεται στη ζωή των πολλών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης
Δούκας και Γιαννακοπούλου την «έπεσαν» στον Ανδρουλάκη για τους συνέδρους: «Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα μελών», «Τράβηξε πίσω αυτό το εκλογικό σύστημα»
Σκληρές αιχμές στην Πολιτική Γραμματεία, Το ζητούμενο -λένε τα στελέχη- ένα «μαζικό, δημοκρατικό, πολιτικό» συνέδριο και έξοδος από τη στασιμότητα
Δούκας και Γιαννακοπούλου 16