Πολιτική

Κουτσούμπας: Άγρια επίθεση κατά της κυβέρνησης! “Έτσι όπως πάτε θα μας ξεφουρνίσετε και σχέδιο αυτοδιάθεσης της Θράκης”

Δεν "μάσησε" τα λόγια του ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την συμφωνία με την ΠΓΔΜ. "Έτσι όπως πάτε μπορεί σε λίγο να μας ξεφουρνίσετε και νέα σχέδια για τη Θράκη, όπου και εκεί κάποια κέντρα απεργάζονται δήθεν αυτοδιάθεση", είπε σε αυστηρό τόνο λίγο πριν αποχωρήσει το ΚΚΕ από την αίθουσα της Ολομέλειας.

“Το ΚΚΕ Δεν θα δώσει συστατική επιστολή για το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, αυτοί αξιοποιούν την προθυμία σας. Σας έχει συναρπάσει η αφ’ υψηλού καρέκλα της εξουσίας και φουσκώνετε σαν γαλοπούλες από περηφάνια. Παίζετε τις κουμπάρες” τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι η σημερινή πρόταση δυσπιστίας της  ΝΔ είναι “βούτυρο στο ψωμί των Τσίπρα – Καμμένου” και συμβάλλει όχι στην πραγματική ενημέρωση του λαού αλλά στον αποπροσανατολισμό από το ουσιαστικό πρόβλημα που έχει η συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ. “Είστε στην ίδια γραμμή του yes man απέναντι στο ΝΑΤΟ, και ζητάτε τους αστερίσκους απέναντι σε δευτερεύοντα και τριτεύοντα θέματα”, δήλωσε.

Ο καλαμοκαβαλάρης Τσίπρας και το θράσος να επικαλείται τον Λένιν

Δριμύτατη ήταν και η κριτική προς τον πρωθυπουργό προσωπικά. “Το πολιτικό θράσος του κ. Τσίπρα δεν έχει όρια. Αυτός ο τόπος έχει γνωρίσει πολλούς καλαμοκαβαλάρηδες και άλλους τόσους που εμφανίζονται λες και έχουν φάει τον Λένιν και τον Μαρξ με το κουτάλι. Χρειάζεται και περίσσιο θράσος για να επικαλείται κανείς τον Λένιν και να τα λέει σε τηλεοπτική συνέντευξη την στιγμή που υπογράφεις συμφωνία για να φυλακιστεί ακόμη ένας λαός στην λυκοσυμμαχία του ΝΑΤΟ”, τόνισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ για Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Πιεσμένος από την αντίδραση της κοινωνίας ανακοίνωσε περιορισμένες φοροαπαλλαγές
«Είναι φανερά πλέον ένας απερχόμενος και απονομιμοποιημένος πρωθυπουργός. Και για αυτό απαιτείται άμεσα η παραίτηση του και πολιτική αλλαγή», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ»
ΣΥΡΙΖΑ 6
Κυριάκος Μητσοτάκης από ΔΕΘ για το ΕΣΥ: Αρνούμαι την «ντουντούκα» των εργατοπατέρων – 50 εκατ. ευρώ για τα καινοτόμα φάρμακα
Παράλληλα, κατακεραύνωσε όσους προκαλούν επεισόδια, όπως είπε, στα νοσοκομεία, προσφέροντας τη στήριξή του στον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της 89ης ΔΕΘ 18