Πολιτική

Κουρουμπλής: Εκλογές σε κάθε περίπτωση

«Για να υλοποιήσεις ένα τέτοιο πρόγραμμα χρειάζεσαι λαϊκή εντολή. Να γίνει μια αναβάθμιση της λαϊκής εντολής», είπε αναφερόμενος στο ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο υπουργός Υγείας είπε ακόμα ότι: «Ακομη κι αν η κυβέρνηση λάβει ψήφο εμπιστοσύνης, οι εκλογές είναι η μοναδική λύση που θα πρέπει να προκριθεί για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 είπε ακόμα: «Είναι αναγκαίο να υπάρξουν διαδικασίες, μετά από τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος, άρα η ψήφος εμπιστοσύνης κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28