Πολιτική

Κουτσούμπας: Ο ένας συνεχίζει την πολιτική του άλλου και την πληρώνει ο λαός

Διμέτωπη επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ άσκησε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας καταγγέλλοντας ότι ο ένας συνεχίζει την πολιτική του άλλου.

Ο γενικός γραμματέας από το βήμα της Ολομέλειας είπε πως το πρόβλημα της χώρας «δεν λύνεται με εξεταστικές επιτροπές, όπως δεν λύνονται και με μαϊμού δημοψηφίσματα όπως αυτό που το υπερήφανο ΟΧΙ του λαού έγινε ΝΑΙ στο τρίτο Μνημόνιο.

Η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ συνεχίζει την αντιλαϊκή βάρβαρη πολιτική με τα δυσβάσταχτα μέτρα που ξεκίνησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Καταλόγισε στον Πρωθυπουργό ότι κοροϊδεύει ξεδιάντροπα τον λαό και είπε πως αλλαγή γίνεται μόνο με αλλαγή πολιτικής. Απευθυνόμενος μάλιστα στην κυβέρνηση, αναρωτήθηκε: “Νιώθετε τύψεις; Ντρέπεστε καθόλου; Που οι κόκκινες γραμμές έγιναν μαύρα μέτρα και μέρες για τους πολίτες;”

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας εξήγησε πως “η ψήφος μας στην σύσταση εξεταστικής επιτροπής θα είναι «παρών» παραμένοντας έτσι παρόντες στην καταγγελία όλων αυτών που είπατε και λέγοντας όχι σε μια ακόμα εξεταστική επιτροπή που δεν θα οδηγήσει πουθενά όπως και όλες οι προηγούμενες και λέμε και όχι στα παιχνίδια του διπολισμού”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ολική επαναφορά» του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί ο Φάμελλος με Στέργιο Καλπάκη και νέα πρόσωπα στην Πολιτική Γραμματεία
Στα όργανα μετέχουν νέα ηλικιακά και κομματικά στελέχη ενώ και οι παλαιότεροι που βρίσκονται στην ηγετική ομάδα δεν έχουν απασχολήσει την δημοσιότητα αρνητικά
Ο Σωκράτης Φάμελλος με τον Στέργιο Καλπάκη 3
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
9
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 26