Πολιτική

Η “κρύα” χειραψία Τσίπρα – Σαμαρά (ΦΩΤΟ)

Λίγο αφού είχαν ορκιστεί όλοι οι βουλευτές, με όποιο όρκο επέλεξε ο καθένας, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να κατέβει από τα κυβερνητικά έδρανα για να χαιρετίσει προσωπικά τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο πρώτος που βρήκε μπροστά του ήταν ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

Καθόταν στη θέση του όταν ο κ. Τσίπρας άπλωσε το χέρι του για να τον χαιρετίσει. Ο Αντώνης Σαμαράς ανταποκρίθηκε, χωρίς να σηκωθεί από τη θέση του, αλλά όπως περιέγραφαν όσοι είδαν το περιστατικό, χωρίς ιδιαίτερη θέρμη!




Ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένος να “μαλακώσει” τη στάση του απέναντι στον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κατ’ ελάχιστο και συνεχίζει την “παγωμένη” στάση του, μετά και την αντιπαράθεση για τη μη παράδοση του Μεγάρου Μαξίμου μετά τις εκλογές.


Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης: 3,8 δισ. ευρώ δόθηκαν στους αγρότες μέσα στο 2025 – Ακατανόητη η εμμονή στην άρνηση διαλόγου
«Από τα 27 αιτήματα των μπλόκων έχουν ικανοποιηθεί ήδη τα 16 και τα άλλα τέσσερα είναι σε  φάση επεξεργασίας», τόνισε σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης 32
Παύλος Μαρινάκης: Το 2026 βρίσκει τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια χωρίς 309.000 αιώνιους φοιτητές
«Τα πράγματα αλλάζουν και οι μόνοι πρωταγωνιστές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή οι φοιτητές και οι καθηγητές, παίρνουν πίσω όσα αυτονόητα ζητούσαν για δεκαετίες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης 10