Πολιτική

Ξεσπάθωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στα πηγαδάκια κατά Τσίπρα και ΠτΔ

Μπορεί στην εκδήλωση που η ίδια οργάνωσε για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας να μην την τίμησε ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ούτε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ούτε οι πολιτικοί αρχηγοί αλλά η Ζωή Κωνσταντοπούλου κράτησε χαμηλό προφίλ τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες. Γιατί από πίσω ξεσπάθωσε πραγματικά.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης στο προαύλιο της Βουλής για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε την ευκαιρία να συζητήσει τις εξελίξεις στη χώρα σε διάφορα πηγαδάκια με υπουργούς και βουλευτές, όπου εκεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μπορούσε να εκφραστεί ελεύθερα.

Ωστόσο πολλά από όσα είπε, μπορεί οι κάμερες να μην τα κατέγραψαν αλλά τα κατέγραψαν οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στην εκδήλωση.

Στο πρώτο πηγαδάκι η Ζωή Κωνσταντοπούλου συζητούσε με την υπουργό, Θεανώ Φωτίου με τη δεύτερη να προσπαθεί να την ηρεμήσει και να της εξηγήσει πως ακόμα η κυβέρνηση βρίσκεται σε μία διαπραγμάτευση και είναι πολύ πιθανό να καταφέρει να κερδίσει πράγματα ακόμα και μέσα σε ένα τρίτο Μνημόνιο.

Η απάντηση όμως της Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν έπαιρνε αντιρρήσεις, καθώς φέρεται να της απάντησε: “αυτά δεν τα έχουν κάνει ούτε οι χειρότεροι Μνημονιακοί”.

Σε άλλο πηγαδάκι όταν κάποιοι ευχήθηκαν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να έχει καλές διακοπές εκείνη τους απάντησε με νόημα: “πάμε για διακοπές με μνημόνιο”.

Φυσικά από τα βέλη της δεν γλίτωσε ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος στο σημερινό γεύμα με τους πολιτικούς αρχηγούς δεν την κάλεσε ως τρίτο θεσμικό παράγοντα της χώρας.

Σε τρίτο πηγαδάκι που είχε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με δικούς της ανθρώπους άφησε βαρύτατες αιχμές κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά: “η νέα αντίληψη θέλει τη Δημοκρατία να περιορίζεται σε γεύματα μεταξύ πολιτικών αρχηγών”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στο φως οι διάλογοι της δικογραφίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Είμαι η Κατερίνα Παπακώστα βουλευτής Τρικάλων» – «Να κόψουμε να τα τα βάλουμε στους δικούς μας»
Οι συνομιλίες αυτές, που έχουν καταγραφεί την περίοδο 2020-2021, αφορούν πολιτικά πρόσωπα, στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ και παραγωγούς, και επικεντρώνονται στον τρόπο διαχείρισης και κατανομής των κοινοτικών επιδοτήσεων
Η Κατερίνα Παπακώστα
Ανασχηματισμός: Η πιο δύσκολη απόφαση του Κυριάκου Μητσότακη, στον απόηχο των δικογραφιών για τον ΟΠΕΚΕΠΕ  
Στο Μέγαρο Μαξίμου υπογραμμίζουν ότι η άρση ασυλίας δεν συνιστά τεκμήριο ενοχής, επισημαίνοντας ότι άλλο η ποινική αξιολόγηση και άλλο η πολιτική διαχείριση κάθε υπόθεσης
Κυριάκος Μητσοτάκης 73
Κυριάκος Βελόπουλος: Θα έχουμε κυβέρνηση με υπόδικους βουλευτές – Πιστεύω τον Σεπτέμβριο θα γίνουν εκλογές
Όπως είπε, εάν ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός θα έδινε εντολή στον υπουργό Δικαιοσύνης να μιλήσει με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ώστε να δεσμευτούν οι περιουσίες όλων όσων εμπλέκονται
Κυριάκος Βελόπουλος
Ο Χατζηδάκης «στριμώχνει» την αντιπολίτευση με ατάκα του... Κουτσούμπα: «Αυτοί είστε»
Σε κλίμα υψηλής πολιτικής έντασης ψηφίστηκε το ν/σ «Παρεμβάσεις για ένα δημόσιο πιο φιλικό στο πολίτη», με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να απαντά αιχμηρά για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές
Κωστής Χατζηδάκης