Πολιτική

«Ξήλωσε» ο Βασίλης Οικονόμου τον διευθυντή του γραφείου του μετά τα δημοσιεύματα για εμπλοκή του σε κύκλωμα trafficking

Άμεση ήταν η αντίδραση του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου, μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον διευθυντή του γραφείου του να εμπλέκεται σε κύκλωμα trafficking.

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο Βασίλης Οικονόμου «μετά τα δημοσιεύματα που ήρθαν σε γνώση μου, το γραφείο μου και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών παύει άμεσα την συνεργασία με τον κύριο Δημήτρη Καρρά».

Το δημοσίευμα αφορούσε ξέπλυμα μαύρου χρήματος από κύκλωμα trafficking. Θύματα ήταν σύμφωνα με το δημοσίευμα 50 γυναίκες από την Κολομβία. Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε τον Ιούνιο του 2023…

Η απάντηση του ίδιου

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@karras___)

Σύμφωνα πάντως με ανάρτηση που έκανε ο -πρώην πλέον- συνεργάτης του κυρίου Οικονόμου «όσοι διακινούν τέτοια σενάρια μετά βεβαιότητας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όπου ήδη έχω προσφύγει».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για συμφωνία Ισραήλ – Χαμάς: «Όλα τα μέρη πρέπει να τηρήσουν πλήρως τους όρους – Έτοιμη η Ελλάδα να διαδραματίσει τον ρόλο της»
Το υπουργείο Εξωτερικών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι χαιρετίζει την επίτευξη μιας συμφωνίας για τη λήξη του πολέμου στη Γάζα
Πανηγυρισμοί για την επιστροφή των ομήρων
Το δηκτικό σχόλιο Μητσοτάκη για την απουσία Σαμαρά στην παρουσίαση βιβλίου του Στυλιανίδη, η χειραψία με Καραμανλή και τα «πηγαδάκια»
Επρόκειτο για ξεκάθαρο μήνυμα από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση να ανταποκριθεί στην επαναπροσέγγιση που έχει επιχειρηθεί
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 23