Πολιτική

Κυπριακό: Ο Τσίπρας ενημερώνει την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ξεκίνησε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη (10-01-2017). Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει την Πολιτική Γραμματεία για την πορεία των συζητήσεων για το Κυπριακό.

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας είχε ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με την Άνγκελα Μερκέλ και τον Φρανσουά Ολάντ.

Χθες (09-01-2017) είχε συναντηθεί για τον ίδιο λόγο και με τους πολιτικούς αρχηγούς των άλλων κομμάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8